PW ZA3 – Losser ZA3: 4-3

Losser ZA3

:

COMUNICADO OFICIAL: EFC PW 1885 Za3 vs. Losser Za3

Enschede – Na het bekersucces van vorige week, was het deze zaterdag weer tijd voor een ouderwetse competitiewedstrijd. Later zou blijken dat de wedstrijd zou voldoen aan alle vereisten voor een kelderklasse-duel. Dit was bij het betreden van het strijdtoneel direct duidelijk: er zou vandaag niet op een grasveld worden gespeeld, maar op een dorre zandvlakte. Afijn, de opstelling voor vandaag luidde als volgt: Volker; Van der Woning, Bollaan, Wolters, Noordkamp; Muller, Notkamp, Reuver; Kempers, Stehr en Naeye.

Het Vlaggenschip schoot uit de startblokken. De bal lag binnen twee minuten, na een goed uitgespeelde aanval, al in het netje. Van der Woning stuurde Reuver de diepte in, die vervolgens het overzicht behield en de bal breed legde op Stehr: 0-1. Vanaf dat moment speelde Losser vooral tegen zichzelf. De heren maakten het zichzelf onnodig moeilijk. Kansen werden niet afgemaakt en er werd slordig balverlies geleden. In de 28e minuut leidde dit geklungel via een van richting veranderd schot tot de gelijkmaker: 1-1. In het restant van de eerste helft gebeurde er verder weinig, waardoor 1-1 teven de ruststand was.

Gelegenheidscoach Bosch kon geen potten breken in de rust. Het Vlaggenschip kwam slecht uit de kleedkamer. Binnen een minuut wist PW de bal voor een tweede keer achter doelman Volker te krijgen: 2-1. Deze achterstand werd 10 minuten later vergroot naar 3-1. Losser begon toch weer een teken van leven te vertonen. Binnen 3 minuten na de 3-1 wist Kempers, op aangeven van Ruel, de PW-keeper te verschalken. Losser ging steeds aanvallender spelen en kreeg ook de kansen die het verdiende. Tot doelpunten leidde dit echter niet. Sterker nog, door een gebrek aan scherpte bij een gevaarlijke vrije trap wist een PW-aanvaller de 4-2 over de lijn te tikken. Na de 4-2 bleef Losser op de defensieve deur van PW kloppen voor aansluitingstreffer. Driemaal werd de bal van de lijn afgehaald en nog vaker werkte de scheidsrechter niet mee. Toch wist de Losserse formatie nog een keer te scoren. Muller stelde Kempers in de gelegenheid om de gemiste kansen goed te maken. Deze keer wist Kempers wel te scoren en tekende daarmee voor de 4-3 eindstand. Volgende keer beter..

Eindsand: 4-3 (1-1)
0-1 Stehr
1-1 Speler PW
2-1 Speler PW
3-1 Speler PW
3-2 Kempers
4-2 Speler PW
4-3 Kempers

MOTM: Ruël

Dit bericht wordt gesponsord door de shampoo van de week. De shampoo van deze week: Renewing Argan Oil of Morocco.

Meer verslagen

Losser ZA3 – Avanti ZA4: 10-0