Losser ZA3 – Vogido ZA3: 3-1

:

Losser – Vandaag was het moment dan eindelijk daar: de competitiestart. Met de openingswedstrijd tegen Vogido trof het Vlaggenschip gelijk een tegenstander die ook ongeslagen door de bekerpoule was gekomen. De volgende 11 namen mochten vandaag aan de aftrap verschijnen: Volker; Lentfert, W. de Vries, Bollaan, Noordkamp; Muller, Stehr, Reuver; Kempers, Naeye en Van Huizen.

De eerste paar minuten ging de wedstrijd gelijk op, maar na 11 minuten leidde gepruts op het middenveld, verdedigende wanorde en matig keeperswerk tot het eerste tegendoelpunt van de competitie. De wedstrijd kabbelde voort, maar echte uitgespeelde kansen bleven uit. Een aantal spelers uitte hun onvrede over het spel, met als hoogtepunt Van Huizen die met een wegwerpgebaar duidelijk maakte ontevreden te zijn met zijn eigen optreden.

Een moeizame eerste helft werd uiteindelijk door gelegenheidsscheidsrechter Steghuis afgefloten. Verdedigend stond het Vlaggenschip goed, maar aanvallend werd er weinig klaargespeeld. Tijd voor de thee en aanmoedigende woorden van trainer Zwijnenberg. Er werden zware maatregelen getroffen. Zo mocht Hesselink voor de tweede helft aantreden en werd doelman Volker vervangen voor keeper Horck.

In de tweede helft liet het Vlaggenschip duidelijk merken dat het de kleedkamer uit was gekomen met maar één doel: de overwinning. Het verdiende doelpunt kwam na 10 minuten spelen, toen Reuver met een wereldse vrije trap van 35 meter de bal met een stuiter in de winkelhaak plaatste: 1-1.

Losser was duidelijke de betere ploeg in de tweede helft, maar de kansen bleven schaars. Er was een vrije trap van Kempers voor nodig om de gelijke stand te veranderen in de voorsprong voor Losser. De terechte voorsprong was een feit.

Deze voorsprong werd uitgebreid toen Reuver Kempers op het randje van buitenspel diepstuurde en Kempers koeltjes om de keeper heen dribbelde om de 3-1 binnen te werken. In de 90e minuut kreeg Losser nog een discutabele penalty, maar Van Huizen bleek sportief te zijn en schoot de strafschop bij de keeper in de handen. Eindstand na 90 minuten: 3-1.

Eindstand: 3-1 (0-1)
0-1 Speler Vogido
1-1 Reuver
2-1 Kempers
3-1 Kempers

MOTM: Kempers

Dit bericht wordt gesponsord door de shampoo van de week. Shampoo van deze week: Petal Fresh Pure: Volumizing Shampoo!

Meer verslagen

Losser 1 – UDI 1: 2-1