Speeldatum: 12 februari 2022

Eilermark ZA5

:

COMUNICADO OFICIAL: Losser Za3 vs. Eilermark Za5
Losser – Vandaag stond de altijd lastige wedstrijd tegen Eilermark op het programma. Voorafgaand aan de wedstrijd bereikte ons het goede nieuws dat directe concurrent Achilles eerder op de dag punten had verspeeld, waardoor het Vlaggenschip bij een overwinning bovenaan zou komen te staan. De elf namen die dit moesten bewerkstelligen luidden alsvolgt: Volker; M. de Vries, Bollaan, Stehr, Van der Woning; Muller, Nijland, Reuver; Noordkamp, Naeye, Kempers. Notabele afwezigen vandaag zijn Notkamp, Van Huizen en Maseland. Zij zijn in Düsseldorf op zoek naar een geschikte locatie voor het teamfeest.
Het werd al vrij snel duidelijk dat Losser het spel moest maken deze wedstrijd. Na een aantal speldenprikjes was het na 15 minuten eindelijk raak. Kempers wist met een uitstekende bal Reuver vrij te spelen. Hij tikte de bal vervolgens breed, waardoor Naeye simpel de 1-0 binnen kon tikken. Een kwartier later lag de bal weer in het netje, ditmaal door een Eilermark-speler. Het werd daardoor echter wel 2-0.
De wedstrijd kabbelde voort en leverde de nodige gemiste kansen op. Zo was het bijvoorbeeld Kempers die met nieuw gereedschap aan de voeten de bal voor open doel naast wist te krijgen. Even later wist Klaver met een uitstekende passeerbeweging zijn tegenstander uit te spelen en schoot hij de 3-0 tegen de touwen. Niet veel later kreeg Reuver een penalty mee, die werd benut door aanvoerder Bollaan, die daarmee de 4-0 op het scorebord zetten. Het slotakkoord van de eerste helft kwam op naam van Kempers en Naeye. Kempers gunde Naeye een niet te missen kans, een kans die Kempers zelf eerder gemist had. Naeye bleek echter wel in staat om de bal een leeg doel in te schieten en was daarmee verantwoordelijk voor de ruststand van 5-0.
In de tweede helft duurde het wederom een kwartier voordat de Losserse formatie het doel van de tegenstander had gevonden. Kempers plaatste de bal netjes in de verre hoek: 6-0. Vanaf dat moment ging het hard. Losser bevond zich als het ware in een kuuroord. De ene na de andere poging viel binnen. Zo haalde Schipper van 30 meter verwoestend uit met een poging die harder ging dan de pijlen van Cupido op Valentijnsdag: 7-0. Via Stehr, Klaver, Noordkamp, Kempers en met name de tegenstander, liep het Vlaggenschip uit na 12-0. De tweede helft kender echter ook nog een tweetal smetjes. Zo viel Reuver wederom geblesseerd uit. De kwakzalverij van gelegenheidsverzorger Bosch mocht helaas niet baten. Daarnaast wist doelman Volker wederom zijn haat-liefdeverhouding met 0 niet te verbergen. Hij kreeg weer een tegendoelpunt, maar deze keer was dit niet geheel aan hem te wijten: 12-1. De laatste actie van de wedstrijd leverde tevens het laatste doelpunt op. Gervink slingerde met een afgemeten voorzet de bal op Kempers, die vervolgens de 13-1 eindstand op het wedstrijdformulier plaatste.
Door de 13-1 overwinning doet Losser dubbel goede zaken.
Zowel de meeste punten en het beste doelsaldo staat nu op naam van het Vlaggenschip. Dit werd zowel door Losser als door Eilermark in de kantine goed gevierd! Voor volgende week staat er met Victoria ‘28 Za4 een lastige tegenstander op papier. Gezien het feit dat dit een thuiswedstrijd is, verwachten wij zoveel mogelijk supporters langs de kant.
Eindstand: 13-1 (5-0)
1-0 Naeye
2-0 E.d. speler Eilermark
3-0 Klaver
4-0 Bollaan
5-0 Naeye
6-0 Kempers
7-0 Schipper
8-0 Stehr
9-0 Klaver
10-0 Noordkamp
11-0 Kempers
12-0 E.d. speler Eilermark
12-1 Speler Eilermark
13-1 Kempers
MOTM: Muller
Dit bericht wordt gesponsord door de shampoo van de week. De shampoo van deze week: Alpecin Cafeïne Shampoo.

Meer verslagen

Achilles ZA3 – Losser ZA3: 1-4

Achille E ZA3

Losser ZA3

Losser ZA3 – Avanti ZA4: 10-0

Losser ZA3

Avanti W. ZA4

LSV 1 – Losser 1: 0-4

LSV 1

Losser 1

Onze nieuwe website staat live!

Vanaf nu kun je onze website bereiken via www.svlosser.nl