Speeldatum: 21 november 2021

Losser 1

:

1

Op 21 november 2021 speelde de Lossernaren de uitwedstrijd tegen DSVD. Voor beide trainers een speciaal moment. Clemens Zwijnenberg is trainer van de Deurningers, maar van huis uit een Losser-man. Daarnaast is Niki Leferink een echte DSVD-er.

Losser begon matig aan de wedstrijd en liet DSVD de oranjehemden de baas. Met vele voorzetten vanaf de zijkant en cornerballen wisten de Deurningers het Losser erg lastig te maken. Nadat enkele gevaarlijke momenten tot niks leidde nam DSVD dan toch de voorsprong in de 20e minuut. Na wederom een gevaarlijke voorzet belandde de bal via een aantal benen voor een Deurningse aanvaller. Zijn schot kon nog gered worden door Rick van den Burg, maar de rebound was hem te machtig.

De Rood-Witte storm leek iets te gaan liggen en hierdoor kwam Losser ook steeds beter in de wedstrijd. DSVD werd met name gevaarlijk in de omschakeling en Losser kreeg meer grip op het middenveld. Tot echt grote kansen leidde dit nog niet, ondanks enkele gevaarlijke ‘mogelijkheden’. In de 44e minuut kreeg Losser een vrije bal aan de rechterkant van het veld. Koen Stegge zette de bal voor en Job Gevers wist de vrijstaande Tim Damhuis te bereiken die de bal binnentikte. 1-1. Op basis van de eerste helft een gelukkige ruststand voor de Lossernaren.

De tweede helft speelde zich voor de neutrale toeschouwer een saaie wedstrijd af. Beide ploegen probeerden het wel, maar tot echt grote kansen leidde dit niet. De scheidsrechter vond het dan na stipt 90 minuten mooi geweest.

De volgende wedstrijd speelt Losser uit bij LSV in Lonneker.

Meer verslagen

Losser ZA3 – Eilermark ZA5: 13-1