22 april 2022

SV Losser Technisch Manager

SV Losser stelt nieuwe Technisch Manager aan

Vanuit de visie van SV Losser is ‘samen sporten’ één van de drie pijlers waarop onze nieuwe club drijft. Onze ambitie reikt verder dan ons huidige voetbalniveau; we willen nog meer het beste uit onszelf en uit elkaar halen. We willen toonaangevend zijn in de regio Twente op het gebied van verenigen, talentontwikkeling en maatschappelijke betrokkenheid.
Om deze reden is in het fusieplan opgenomen dat we het noodzakelijk vinden dat we een Technisch Manager aannemen. Deze technisch manager voert het technische beleid uit wat in het voetbalbeleidsplan van de nieuwe vereniging wordt vastgesteld. De manager werkt nauw samen met het bestuurslid technische zaken en de commissie voetbal en krijgt een grote, cruciale taak.
We zijn als besturen van AJc ’96 en KVV Losser bijzonder blij te kunnen melden dat Roy Elferink de nieuwe Technisch Manager van SV Losser wordt.
Roy (1975) is geen onbekende in het voetballandschap, met onder andere ervaring bij FC Twente Vrouwen, PEC Zwolle Vrouwen en SV Rödinghausen. Daarnaast heeft Roy een verleden bij zowel AJc’96 als KVV Losser en als inwoner van Losser wil Roy zich graag inzetten voor onze nieuwe vereniging.
“Ik ben blij om na bijna 15 jaar betaald voetbalervaring wat terug te kunnen doen voor het dorp waar ik woon en ben opgegroeid. Ik ga proberen alle goede dingen die bij beide clubs zijn opgebouwd te behouden en te vermengen met nieuwe inzichten, ideeën en kwaliteiten.  De club staat voor “samen” dus ik sta ook open voor alle voetbalinhoudelijke hulp en input.
Ik ga deze taak combineren met mijn functie als assistent-bondscoach van het Nederlands Elftal O19 en probeer ook deze ervaring op topniveau mee te nemen in deze mooie uitdaging.”

We wensen Roy veel succes in zijn nieuwe rol!