19 februari 2021

Sportpark toegang regels ivm corona

Vóór de sneeuwval hebben Buitengewoon Opsporings Ambtenaren (BOA’s) kinderen van ons sportpark verwijderd. Zij handelden hiermee in lijn met de regionale verordening, echter tegen de afspraken die wij met de Gemeente Losser hebben gemaakt.

KVV Losser vind het belangrijk om een open club te zijn, waarbij onze voorzieningen ook gebruikt kunnen worden buiten de trainingstijden/wedstrijden. Zeker in deze periode, waar kinderen in grote mate worden beperkt, willen we kinderen uit Losser de gelegenheid geven om buiten te zijn en te bewegen.

De afgelopen weken hebben we overlegd met de gemeente, die onderschrijft dat bewegen voor kinderen erg belangrijk en onze rol hierin erg waardeert. Om de belangen van de veiligheidsregio, de gemeente en KVV Losser goed in lijn te brengen, is de volgende afspraak gemaakt:

• Sportpark Brilmansdennen is en blijft open voor ‘vrij sporten’, op de volgende momenten:
    • Maandag t/m vrijdag: 14.00u – 18.00u, avonden zijn voor trainingen (m.u.v. vakantieweken, dan zijn we overdag geopend)
    • Zaterdag en zondag: 14.00u – 17.00u, ochtenden zijn voor trainingen, avonden gesloten
  • Tijdens de openingstijden is er toezicht
  • Buiten de genoemde tijden is de hoofdpoort gesloten en mag je je niet op het sportpark begeven; hierop zullen BOA’s controleren en handhaven
  • Het sportpark is voor ‘vrij sporten’, niet voor samenscholen
  • Alle corona-regels blijven van toepassing