KVV LOSSER, DOOR SAMENWERKING TOT VÉÉL IN STAAT

Sport kan alleen blijven bestaan als sponsoren haar de helpende hand bieden. Zonder financiële ondersteuning van het bedrijfsleven zijn er géén prestaties die tot de verbeelding spreken. Dat geldt ook voor onze club, een vereniging die binnen de gemeente Losser één van de grootste sportverenigingen is. Maar die net als alle andere, afhankelijk is van externe gelden.

KVV Losser doet het graag op eigen kracht, met eigen talent. Talent dat afkomstig is uit de eigen opleiding en aan wie we niet willen betalen. Wij gaan voor optimale randvoorwaarden. Dit geldt net zozeer voor ons vlaggenschip, het eerste elftal,  als voor de jeugd.

SPONSORHISTORIE

Met ingang van 1 juli 2015 is Huiskes-Kokkeler Autogroep de nieuw hoofdsponsor. Wij zien een groot aantal overeenkomsten tussen onze club en Huiskes-Kokkeler qua visie en strategie en wij verheugen ons dan ook op een mooie en succesvolle samenwerking!

Van juli 2006 tot 2015 had KVV Losser het Losserse bedrijf Keizer Sanitair Als hoofdsponsor.
Daarvoor was de Oldenzaalse meubelgigant van Gils jarenlang onze hoofdsponsor.

WAAROM SPONSORING VAN KVV LOSSER

Ongetwijfeld zult u zich afvragen: wat kan KVV Losser voor mij betekenen? Het antwoord luidt: veel!

Immers:

• Voetbal is een publieksvriendelijke sport, dit betekent dat veel mensen uw reclame-uitingen lezen
  • Voetbal in het bijzonder staat bij de media altijd in de spotlights. Ook daardoor komt u in de schijnwerpers
  • KVV Losser heeft een grote lokale en regionale uitstraling. U gaat met deze uitstraling mee
  • Kenmerkend voor onze club is de zeer sociale gebondenheid. En ook U wilt niet achterblijven om u maatschappelijk te manifesteren
  • De jeugdopleiding van ons is gerenommeerd. Dit uit zich in het streven om minimaal 1e klasse te spelen met de selectieteams
  • Door onze vereniging kunt u tijdens de wedstrijden in de “derde helft” nieuwe zakelijke contacten aanboren
  • Een veelgehoorde slogan in onze club is: “Met en vóór elkaar”

Bij ons kunt u uw medesponsoren in een speciale sponsorruimte ontmoeten. Welke vorm van sponsoring u ook kiest, onze voetbalvereniging zorgt altijd voor een uitstekende uitstraling naar:

• Alle circa 800 leden
  • Voetballiefhebbers in de gemeente Losser
  • Clubs die één of meerdere klassen hoger dan ons spelen

Wilt u een gesprek met de sponsorcommissie of sponsor worden?

Bedrijfsnaam: *

Straatnaam en huisnummer:

Postcode en plaats:

Telefoonnummer bedrijf

Email bedrijf:

Website (www):
[website]

Waarom draagt u KVV Losser een warm hart toe:

Uw bedrijfslogo

KVV Losser gebruikt uw logo als banner op de website maar ook als vierkant.
U kunt daarom het best twee logos in leveren. (zie voorbeeld onderaan deze pagina)

Upload hier uw banner met voorkeur verhouding 300x110pxs. Maximaal 5Mb

Upload hier uw "vierkant" logo met voorkeur formaat 1.290x1.080pxs. Maximaal 5Mb

Korte omschrijving van uw bedrijfsactiviteiten (200 woorden)

Omdat het kan zijn dat we vragen hebben vragen we u om uw contactgegevens achter te laten. Deze komen niet op onze website te staan.

Uw voor en achternaam *

Uw email *