Samenwerking Aveleijn

Kerstmiddag Aveleijn

Kerstbuffet KVV Losser
Wij van Aveleijn dagbesteding werken nu bijna twee jaar met veel plezier bij KVV Losser. Ons team kwam met het leuke idee om een kerstbuffet te organiseren voor de vrijwilligers en het team Aveleijn. Dit omdat de samenwerking met de vrijwilligers als erg prettig en warm wordt ervaren door ons team. Irene heeft de organisatie van het kerstbuffet voor haar rekening genomen. De catering bracht verschillende lekkernijen zoals: belegde broodjes, soep en fruit. Er werd volop genoten van het lekkere buffet. De vrijwilligers vonden het super leuk en de cliënten hebben het ook leuk gehad.

Lege flessen
Aveleijn heeft lege flessen gespaard die op het sportcomplex zijn achtergelaten door de jeugd. Ook flessen die leeg waren in de kantine mochten wij gebruik van maken. Deze middag wilden we gebruiken om het opgehaalde statiegeld van 75 flessen (15 euro) te overhandigen aan twee belangrijke vrijwilligers binnen KVV. Het betreft hier Joop en Herman die beide 15 euro kregen van Irene. Met dit budget zullen Joop en Herman volgend jaar een activiteit organiseren zodat de traditie in ere blijft.

Bedankt!
Wij vonden het als Aveleijn zijnde een zeer geslaagde middag en hopen dit volgend jaar weer zo te organiseren. Wij willen iedereen daarom ontzettend bedanken dat ze er waren.

Lukas en Irene, medewerkers Aveleijn.

———————————————————————————————————-