6 juni 2021

Nationale voetbaldag bij KVV Losser, doe je ook mee?

Op zaterdag 12 juni a.s. organiseert KVV Losser een open dag voor alle kinderen die nu nog op de basisschool zitten. Hierbij sluiten wij aan bij de Nationale Voetbaldag van de KNVB.

Het idee van de Nationale Voetbaldag is ontstaan vanuit het EK2020, om aandacht te geven aan de waarde van verenigingen als plek van ontmoeting en bron van verbinding. Leden delen namelijk veel meer dan een goeie pot voetbal. Ruim 2600 clubs werken vaak al decennialang op een positieve en natuurlijke manier aan een sterk sociaal netwerk. Ze brengen generaties bij elkaar, verbinden mensen van verschillende komaf en zijn de motor voor activiteiten in de buurt. KVV Losser herkent zich sterk in deze gedachte en daarom willen we graag ons steentje bijdragen.

Tijdens deze dag nodigen we alle kinderen uit Losser voor alle kinderen die nu nog op de basisschool zitten, om lekker te komen voetballen. Onze gediplomeerde trainers staat klaar om jullie te voorzien van een uitdagend programma en uiteraard mag een lekker drankje en gezond eten niet ontbreken!

Groep 1, Groep 2 en Groep3 (Mini’s):                    Aanvang 10.00u, einde 12.30u

Groep 4 (O8):                                                              Aanvang 09.30u, einde 13.00u

Groep 5 en Groep 6 (O9 en O10):                            Aanvang 09.00u, einde 13.00u

Groep 7 en Groep 8 (O11 en O12):                           Aanvang 10.00u, einde 14.00u

Wil je eens bij ons komen kijken om te proberen of je voetballen leuk vindt?

Meld je dan hier aan of scan de QR code op deze pagina