Home / Informatie / Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen

Algemeen

KVV Losser heeft een behoorlijk aantal commissies, dus het is niet vreemd dat je niet weet hoe je iemand kunt bereiken.
Heb je al gekeken op de pagina met het overzicht van de contactpersonen?
Mocht je hem/haar daar ook niet kunnen vinden, ga dan naar de contact pagina en stuur je vraag naar het algemene informatie emailadres

Het COVID-19 virus raakt ook KVV Losser en uiteraard volgt KVV Losser de richtlijnen zoals die zijn uitgevaardigd door het RIVM en de KNVB.

Ons corona protocol kun je hier lezen.

KVV Losser biedt een uitgebreid scala aan sponsor uitingen voor uw bedrijf: van een reclamebord rondom het hoofdveld tot narrow casting op de schermen in de kantine.
Het gaat te ver om alle mogelijkheden hier op te sommen, maar u kunt altijd even kijken op onze sponsor-pagina of u daar uw antwoord kunt vinden.

Hebt u dan nog steeds een vraag, ga dan naar de contact pagina en stuur uw vraag naar de sponsor commissie.

Voetbal

Alle amateurspelers (zowel zaal- als veldvoetbal) die naar een andere club willen hebben overschrijving nodig.

Tot een aantal jaren geleden moesten er allerlei formulieren ingevuld en opgestuurd worden naar de KNVB, tegenwoordig is het gehele overschrijving proces volledig digitaal.

De overschrijving moet digitaal door de nieuwe vereniging worden aangevraagd.
Daar meld je je met je relatiecode en je nieuwe vereniging regelt het verder. De sluiting voor overschrijving verzoeken is meestal 15 juni, 23:59.
Verzoeken die na dit tijdstip worden ingediend worden speciaal behandeld door de KNVB en duren in het algemeen veel langer voordat ze goedgekeurd worden.

Let op: zorg ervoor dat je aan alle verplichtingen hebt voldaan bij je oude club (geen contributie achterstand, geen openstaande boetes ed.), anders wordt de overschrijving geweigerd.

De KNVB heeft een handig filmpje gemaakt hoe een overschrijving in zijn werk gaat.
Heb je dan nog steeds vragen, ga dan naar de contact pagina en stuur je vraag naar de ledenadministratie van KVV Losser.

Bij KVV Losser kun je starten met voetballen als je minimaal 5 jaar oud bent. Je wordt dan ingedeeld bij de mini’s die samen spelen en trainen in de mini-league.

De mini-league wordt begeleid door een aantal enthousiaste trainers en draaien volledig mee in de activiteiten die door het JAC georganiseerd worden.

Wil je meer weten over de mini-league, kijk dan eens op deze pagina, waar het een en ander over de mini-league wordt verteld.

Je kunt een oefenwedstrijd aanvragen door naar de contact pagina te gaan en uit de lijst ‘Aanvragen oefenwedstrijd’ te kiezen. Vermeld in ieder geval wanneer en tegen welk elftal je graag wilt oefenen. Na ontvangst van de aanvraag zal er contact met je opgenomen worden of het mogelijk is.