Home / Hoofdsponsor

Hoofdsponsor

Hulp uit onverwachte hoek

Toen het contract met een grote sponsor afliep bedachten NTP en Huiskes Kokkeler zich geen moment. Onder het motto: samenwerken doen we de hele dag al, pakten ze samen de  handschoen op en besloten ze KVV Losser de komende jaren te ondersteunen.


Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Almelo, Enschede, Oldenzaal en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Škoda in Twente.

Daarnaast bestaat Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit twee schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een universele leasemaatschappij (Huiskes-Kokkeler Autolease), een eigen autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen en autoaanpassingen (BWI Twente).

Met zo’n 290 medewerkers wordt iedere dag opnieuw voorzien in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Als het gaat om mobiliteit met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens kunnen we elke vraag beantwoorden, met als doel onze klanten in beweging te laten blijven.

NTP is een regionale aannemer en actief op het
gebied van wegen, bodem, water, energie en advies. In samenwerking met
overheid, bedrijven en instellingen richt NTP de leefomgeving op
infrastructureel en milieukundig vlak op een veilige en gezonde wijze functioneler
en duurzamer in. Naast uitvoeringswerkzaamheden richt NTP zich op het
ontwikkelen van duurzame innovaties en nieuwe samenwerkingsvormen in de keten.
NTP heeft vestigingen in Hattem, Zevenaar en Enschede. 

 

Klik hier voor het hele verhaal van NTP

Onze nieuwe website staat live!

Vanaf nu kun je onze website bereiken via www.svlosser.nl