UPDATE: Inschrijving voor 25 juli is gesloten

Beste onderbouw-jeugdspelers en ouders,

Omdat er dit jaar vanwege de corona-uitbraak en regelgeving wellicht minder kinderen dan normaal op zomervakantie gaan, organiseert Patrick Bakhuis i.s.m. het JAC nog een tweetal activiteiten op twee zaterdagen in juli, en wel op zaterdag 18 juli en zaterdag 25 juli.

Zaterdag 18 juli wordt ingevuld met Skills Games @ Kvv Losser, gebasseerd op het immens populaire videospel FIFA. Verschillende trainingsvormen vanuit het FIFA-spel staan zaterdag 18 juli voor jou klaar op het hoofdveld van Kvv Losser. Ga jij de uitdaging met jezelf aan en ga jij de hoogste score behalen? Wie is straks de skills game kampioen van Kvv Losser?

Zaterdag 25 juli wordt een heus waterspektakel met o.a. een stormbaan, buikschuifbaan en andere spelvormen, natuurlijk ook in combinatie met voetbal. Dus hou er rekening mee dat je hier niet droog weg komt!
Weer super leuke activiteiten die georganiseerd gaan worden bij Kvv Losser voor jou en dit mede door ondersteuning vanuit de club van 100.

DeĀ  tijd en indeling van deze dagen is afhankelijk van het aantal aanmeldingen. U kunt uw zoon(s) of dochter(s) aanmelden via onderstaand formulier. Dit kan tot en met donderdag 16 juli.

Overige informatie ontvangt u naderhand op de mail. Wij vragen u om de data aan te vinken, waarop uw zoon/dochter deel wil nemen aan de activiteiten.

Met sportieve groet,

JAC en Patrick Bakhuis