Vanuit de jubileum commissie

KVV Losser bestaat 2 september 2020 precies 90 jaar … een mijlpaal waar we met z’n allen bij stil willen staan.

Om deze mijlpaal te vieren willen we komend jaar graag iets extra’s doen voor iedereen die betrokken is bij KVV Losser. Om dit te kunnen realiseren is er eind 2018 een jubileumcommissie in het leven geroepen die hieraan invulling probeert te geven. Dat is niet eenvoudig kunnen we u verzekeren maar wij zijn van mening dat er toch hele leuke activiteiten gepland staan.

De eerste activiteit heeft inmiddels plaatsgevonden en heeft al onze verwachtingen overtroffen. Bijna 100 KVV pupillen … ja echt … 100 … hebben afgelopen zondag, voor aanvang van de drukbezochte nieuwjaarsreceptie, een trainingsclinic gevolgd. Deze werd verzorgd door Patrick Bakhuis … dankjewel Patrick … en afgesloten met een duel tegen 11 toppers van Losser 1 … het was hilarisch.

Na dit spektakel zijn de jubileumvlaggen gehesen en is het jubileumbord aan de voorgevel van het clubgebouw onder het genot van een glaasje bubbels onthuld. De vlaggen en het bord zijn ontworpen door Brian van der Veer … dankjewel Brian.

Op het jubileumbord staan een aantal jubileum activiteiten, zoals pub quiz, teenage party en beach soccer evenement, vermeld maar dit is uiteraard niet alles. Voor meer info verwijzen we je naar de jubileumpagina op de website van KVV Losser. En … mocht je nog goede ideeën hebben … laat het ons weten !!!

Tot slot willen we vermelden dat het jubileum jaar 5 september 2020 wordt afgesloten met een knallend feest op een mooie locatie … noteer deze datum dus alvast in jullie agenda’s.

Wij wensen jullie allemaal een heel fijn en sportief jubileumjaar toe!

 

De jubileum commissie.

Freddie Kuipers, Nico Gevers, Roy Schoppink, Thom Reynsdorff, Marc Stehr, Ellen Keur en Karen Heitbaum.