Beste voetballiefhebbers,

Inmiddels zijn de trainingen bij de onderbouw gestopt en is een raar seizoen uiteindelijk toch nog met een voldaan gevoel afgerond.
Als ik terug kijk naar wat we als vereniging met elkaar op de zaterdagen in de maand Juni nog hebben kunnen organiseren:

• Een voetbaldag georganiseerd door jeugdtrainer Lex Zwijnenberg met meer dan 150 kinderen
  • We hebben wee onderlinge wedstrijden gespeeld en zelfs onze buurtverenigingen zijn bij ons te gast geweest. Nogmaals dank aan AJC, de Lutte en Overdinkel dat jullie met een x-aantal teams een partijtje kwamen spelen
  • Afgelopen zaterdag 27 Juni hebben we de uiteindelijke seizoens-afsluiting van de gehele onderbouw (mini’s t/m O12) gehad met meer dan 200 kinderen

Allemaal zaterdagen waar ik als voetbaldier blij, enthousiast en weer energie van heb gekregen! En zeker niet ik alleen…iedereen had er weer zin in. De kinderen, begeleiders, mensen die dag en nacht klaar staan voor KVV Losser. Ik bedank jullie namens mijzelf voor alle ondersteuning en bijdrage die jullie hebben geleverd aan al deze voetbalactiviteiten. De maand juni was geweldig!

Maar uiteraard kijken wij ook alweer vooruit en de maand Juli moet nog net zo geweldig worden.

Wat staat er al op de planning:

• zaterdag 4 juli – de vriendinnen dag bij Kvv Losser. Meer info en/of aanmelden via Bart Leusink – b.leusink@hotmail.nl
  • zaterdag 11 juli – PBSoccer Voetbaldag zomereditie. Meer info en/of aanmelden via de website www.pbsoccer.nl

Waarom organiseren wij activiteiten in de maand Juli? Omdat er misschien meer kinderen zijn die niet op vakantie gaan of misschien korter door de Corona crisis. Zodoende willen wij graag inventariseren of er animo is voor extra activiteiten op zaterdag 18 Juli en/of zaterdag 25 Juli.

Hoe inventaristeren wij dit? Graag via onderstaande link. Bij de eerste stap van de app om de poll in te vullen moet een naam vermeld worden. Mocht u meer dan 1 kind hebben in de onderbouw, dan direct alle namen van de kinderen op de plek invullen waar een naam genoteerd kan worden.

Uiteindelijk beoordelen wij na het invullen door jullie of het wenselijk is om op zaterdag 18 Juli en/of zaterdag 25 Juli nog wat te organiseren voor de onderbouw (mini’s t/m O13 jeugd)

Graag de poll invullen voor zondag 5 juli.

Dus ik zou zeggen…als jij deze zomer thuis blijft of op de zaterdagen thuis bent. Aanmelden en doe lekker mee met het zomer voetbal van KVV Losser!

Ik ben er zeker bij en ik verwacht jou uiteraard ook.

Namens KVV Losser
Patrick Bakhuis