Beste Jeugdspelers/speelsters van KVV Losser O10, O11 en O12 en ouder(s)/verzorger(s),

Binnen KVV Losser staat plezier en ontwikkeling van elk kind voorop en dit door de gehele vereniging! Wat is dan leuker om meer te kunnen voetballen bij de vereniging KVV Losser.

Zodoende willen we een pilot opzetten om 1x in de maand op de vrijdagavond een open training aan te bieden. Wat betekent een open training? Een open training is voor alle jongens en meisjes in leeftijdsgroepen van O10, O11 en O12 en waar hij of zij zich vrijblijvend voor kan inschrijven per mail.

Dit betekent ook dat het absoluut geen verplichting is, maar een leuk extraatje qua training.

De inhoud van de training is niet het standaard aanbod, maar vernieuwd waarbij de deelnemers in aanraking komen met looptraining, stabiliteitstraining, smartgoals, ledsreact, Goalshot, gatendoek en meer.

We starten éénmalig op vrijdagavond 1 maart en daarna telkens de laatste vrijdag van de maand.

Moment 1 – vrijdagavond 1 maart – 18:15 t/m 19:30

Moment 2 – vrijdagavond 29 maart – 18:15 t/m 19:30

Moment 3 – vrijdagavond 26 april – 18:15 t/m 19:30

Moment 4 – vrijdagavond 31 mei – 18:15 t/m 19:30

We trainen op kunstgrasveld 2. (delen 2C en 2D) en de trainingstijd is standaard 18:15 t/m 19:30.

Hierbij wordt er natuurlijk rekening gehouden met een arbeid-rust verhouding zodoende dat de elke speler/speelster voldoende energie over heeft voor de zaterdagochtend.

Lijkt het jou leuk? Meld je dan aan!

Aanmelden kan per mail en gericht aan Patrick Bakhuis (Hoofd Jeugd Opleiding Onderbouw)

Graag naam speler/speelster + team vermelden bij aanmelding.

Met sportieve groet,

Patrick Bakhuis