De TC is al enige tijd bezig met de invulling van de selectie-trainers voor het komend seizoen 2019-2020. Zoals al eerder vermeld heeft Gerard Bos zijn contract verlengd en is Gerard ook komen seizoen trainer van Losser 1. Daarnaast zal Patrick Bakhuis stoppen als assistent trainer bij Losser 1 en hebben we Martijn Ensink als de nieuwe assistent van Gerard Bos aangesteld.

Patrick Bakhuis blijft wel bij KVV Losser verbonden in de rol van coordinator onderbouw, een rol die hij dit seizoen ook al vervuld.

Jammergenoeg gaat Ingmar Tabak, de huidige trainer van Losser 2, ons verlaten. Hij heeft een nieuwe uitdaging bij Juventa aangenomen. Ingmar bedankt voor je inzet en bevlogenheid als trainer van Losser 2. Zoals wellicht gezien hebben wij een vacature op de site staan en zijn we op dit moment bezig met de invulling van die positie.

Ook bij de jeugd-selecties zijn er wat veranderingen op komst:

Losser JO19-1 blijft onder de hoede van Tim Hulsmeijers.

Losser JO19-2 zal komend seizoen ook als selectie-team door het leven gaan en Jeroen Kuipers (huidige JO17-2 trainer) zal deze selectie van oefenstof gaan voorzien.

Losser JO17-1 zal ook komend seizoen getraind worden door Martijn Ensink.

Losser JO17-2 zal door het vertrek van Jeroen Kuipers naar JO19-2 op zoek moeten naar een nieuwe trainer, de TC is dit moment in gesprek met nieuwe kandidaten.

Losser JO15-1 gaat volgend seizoen getraind worden door Tim Damhuis, die nu nog de JO13-2 onder zijn hoede heeft. De huidige trainer, Ramon Kuiper, heeft aangegeven dat hij door drukke werkzaamheden en zijn eigen voetbal-activiteiten in Losser 1 de trainers-activiteiten een jaar in de ijskast wil zetten. Wij zijn Ramon erg dankbaar voor alle jaren die hij meerdere teams met succes bij KVV Losser van oefenstof heeft voorzien, en we hopen hem in de toekomst weer te kunnen begroeten als hij deze activiteiten weer wil oppakken.

Losser JO15-2 zal ook volgend jaar door Jop Engelbertink getraind gaan worden.

Losser JO13-1 blijft onder de hoede van Robin Hoogma, net zoals dit jaar het geval is.

Losser JO12-1 zal wederom door Koen Wesland getraind gaan worden.

Losser JO11-1 zal komend seizoen door Leon Reekers getraind gaan worden. Leon heeft dit seizoen de taken al overgenomen van Desney Bruinink, die meer aandacht aan zijn prof-carriere bij Go Ahead Eagles moest gaan geven.

JO10-1 wordt, net als dit seizoen, van oefenstof voorzien van Gijs Westenbroek.

JO9-1 zal komend seizoen wederom onder hoede staan van Lex Zwijnenberg.

JO8-1 blijft getraind worden door Thijn Hoepman.

Bij de Mini’s zal Anne Alkema stoppen als mini-coordinator, het Jeugdbestuur is op dit moment bezig om vervanging voor deze positie te zoeken.

De selectie-teams zullen ook komend seizoen weer ondersteund worden door Niek Loohuis, die vanuit zijn rol als selectietrainer-coordinator de trainers en selectie-trainingen op een hoger plan wil brengen en ze van nuttige tips gaat voorzien, alles om ervoor te zorgen dat de selectie-spelers een optimale training kunnen ontvangen. Daarnaast speelt Niek, samen met de TC en JB, een cruciale rol in de uitwerking van het technisch beleidsplan.

Daarnaast heeft Marcel de Vries aangegeven na dit seizoen te stoppen als keepers-coordinator. Wij hebben met Arjen Fleer al een vevanger voor hem aangetrokken; we zijn Marcel dankbaar voor de vele jaren waarin hij de rol van keeper-coordinator heeft vervuld en wensen Arjen veel succes het komend seizoen om de keepers van KVV Losser weer van goede oefenstof te voorzien.

Al met al hebben we dus bijna alle posities al ingevuld, afgezien van Losser 2, JO17-2 en de mini-coordinator. We hopen ook deze functies zo snel mogelijk van een naam te voorzien, zodat alle jeugd-selectie teams hopelijk een succesvol seizoen tegemoet kunnen gaan. Het jeugdbestuur zal zich de komende tijd bezig gaan houden met de invulling van de trainers voor de niet-selectie-teams.

Tevens gaat binnenkort de TC, het Jeugdbestuur, coordinatoren onder- en bovenbouw, trainers en de diverse hoofdleiders van start met de indeling van de jeugd-selectie teams en de lagere jeugd-elftallen voor het seizoen 2019-2020. Dit is een groot karwei dat we zeer zorgvuldig willen doen en waar we veel tijd in steken. We hopen te zijner tijd dan ook met een zo goed mogelijke indeling voor alle teams de dag te komen, de uiteindelijke datum hiervoor is op dit moment gepland op 1 juli 2019.