Losser nipt onderuit

Losser heeft de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding verloren van Juliana ’32 uit Hengelo. De ambitieuze Hengeloërs, die maar liefst 8 nieuwkomers verwelkomden, gingen uiteindelijk met een 4-3 overwinning huiswaarts.

De wedstrijd was over 90 minuten in evenwicht. Losser wist echter de prima wedstrijd 4 dagen eerder tegen BWO niet eenzelfde vervolg te geven. De in de eerste fase van de wedstrijd verkregen voorsprong, Ruben Bonte scoorde voor de Lossernaren, werd nog voor de rust teniet gedaan.

Het eerste gedeelte na de thee was Losser niet bij de les. De gasten profiteerden van de vele wijzigingen bij de thuisploeg en bouwden de score in kort tijdsbestek uit tot een 3-1 voorsprong. De thuisploeg herpakte zich en wisten in de daarop volgende fase een aantal doelrijpe kansen af te dwingen. Tot doelpunten leidde dat echter niet. In een tegenstoot wist Juliana dat wel te doen. Bij beide ploegen werd zichtbaar dat het warme weer zijn tol begon te eisen, wat de thuisploeg er overigens niet van weerhield nog twee te scoren via wederom Ruben Bonte en Sander van der Meer.

Komende weken geeft Losser de voorbereiding een vervolg door het spelen van bekerwedstrijden. Dinsdag 3 september staat de uitwedstrijd tegen Meddo op het programma. Deze wedstrijd is op verzoek van Meddo verplaatst van zondag 1 naar dinsdag 3 september.

Een week later op zondag 8 september speelt Losser de derby tegen Overdinkel. De laatste bekerwedstrijd wordt afgewerkt op zondag 15 september in Boekelo tegen BSC-Unisson. Tussen de bekerwedstrijden door speelt Losser nog een wedstrijd in het kader van de Tukker Cup. Deze wedstrijd, waarvan de tegenstander nog niet bekend is, wordt gespeeld op dinsdag 10 september.