Losser 1 – Berghuizen 1: 2-0

Losser wint oefenduel

Afgelopen dinsdag speelde KVV Losser haar tweede oefenduel in de aanloop naar de start van de tweede seizoenshelft, komende zondag. Op eigen veld werd met 2-0 gewonnen van Berghuizen, de ploeg van trainer en oude bekende Niek Smudde.

Na een gelijk opgaande eerste helft wist Losser na de hervatting de wedstrijd naar zich toe trekken. Doelpunten van de van wintersport teruggekeerden Koen Stegge en Issy Wevers zorgden voor de winst van Losser. Losser speelde een hele matige eerste helft. Er werd in een veel te laag tempo gespeeld als gevolg waarvan Berghuizen zich vrij eenvoudig staande hield. Beide ploegen creëerden zich een aantal mogelijkheden zonder dat er werd gescoord.

In de tweede helft was de thuisploeg duidelijk boven liggend.

Komende zondag staat voor de Lossernaren de lastige uitwedstrijd in Deurningen tegen DSVD op het programma. De ploeg van trainer en voormalig speler van o.a. Bon Boys, Heracles en Emmen, oud Haaksbergenaar Niki Leferink, neemt een middenmootpositie in en wist de laatste wedstrijd voor de wintersport verrassend te winnen van titelkandidaat NEO.

Als de weergoden ons goed gezind zijn wordt er zondag om 14.00 uur afgetrapt op het complex van DSVD aan de Kerkweg 14.