Dinsdagavond 28 mei vond de afsluitende jeugdkeeperstraining van dit seizoen plaats. Zoals gewoonlijk werd de laatste jeugdkeeperstraining afgesloten met een spellentoernooi en de uitreiking van de jaarlijkse keepersprijzen. Tevens stond de training in het teken van mijn afscheid bij KVV Losser als coördinator voor de jeugdkeep(st)ers. Na 11 seizoenen KVV ga ik het stokje over geven aan clubman Arjen Fleer en wordt het tijd om mezelf wat meer tijd te gunnen.

Vanuit KVV Losser willen wij Marcel ook hartelijk bedanken voor zijn inzet de afgelopen 11 jaar en wij wensen hem veel succes toe in de toekomst.

Marcel de Vries doet een afscheidswoordje
Marcel ontvangt een mooi aandenken van de keepersgroep
Het aandenken vanuit de keepersgroep

Met Arjen aan het roer ben ik er van overtuigd dat de opleiding voor de jeugdkeep(st)ers straks een mooi vervolg zal krijgen. Vooral ook om dat het trainersteam bestaande uit Ilona, Nick, Jasmijn en Ruben in tact blijft. Een geweldig stel mensen die de club en de keepers-opleiding een warm toedragen. Ik ga hen, maar ook de jeugdkeep(st)ers, zeker missen.

Rest mij nog een woord van dank te richten aan de vereniging KVV en  de keepersgroep voor alle ondersteuning en de mooie seizoenen. Dank voor de mooie attenties en de waardering.

UITSLAG JEUGDKEEPERSPRIJZEN SEIZOEN 2018-2019

Jeugdkeepster van het Jaar – Jasmijn Leusink
Aanmoedigingsprijs – Naut Gervink
Trainingsbeesten (100% trainingsbezoek) – Yarin Evers, Fedde Zwepink en Jelle van Eijsden.

Allen van harte proficiat en dik verdiend !

Jasmijn Leusink ontvangt de prijs voor jeugdkeepster van het jaar

De gehele keepersgroep van 2019
Alle winnaars van de jeugdkeepers van het jaar

In september begint de keepersgroep van KVV weer met de jeugdkeeperstrainingen. Hierover volgt later info via de e-mail en of eventueel de website.

Ik ga jullie weer zien bij de keepersbattle op maandag 21 oktober 2019 in de herfstvakantie bij KVV en wens jullie alvast een hele fijne vakantie toe en sportief succes.

Marcel de Vries