Beste lotenverkoper,

Op zaterdag 14 september 2019 start de Grote Clubactie. Wij doen ook mee en wij willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost € 3,-. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! Bovendien maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van € 100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over deze Clubactie.

Wat is de bedoeling?
Het verkopen van de loten is heel eenvoudig.  Wij werken met:

Eenmalige machtiging:  De koper vermeldt zijn gegevens en rekeningnummer op de pagina ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’ en het bedrag wordt eenmalig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper. Let op! Vraag bij het invullen van de gegevens het IBAN (het volledige rekeningnummer) aan de lotenkoper.
Wanneer de koper een lot heeft gekocht, geef je de persoon een bedankbriefje (zit rechts naast het invulvak voor ‘Eenmalige Machtiging (SEPA)’). De koper kan dan zelf de deurzegel uitscheuren en met een plakbandje aan zijn of haar deur plakken.

Wanneer is de actie?
De Grote Clubactie 2018 start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Aan wie mag  je verkopen?
Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz. Daarnaast kun je langs de deuren gaan in jouw buurt, zodat je zoveel mogelijk loten verkoopt. Let op: lotenkopers moeten wel 18 jaar of ouder zijn!

Verkoopboekje inleveren
Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen?   In de kantine staat op de bar een doos waarin je het boekje kan deponeren. Wil je meer verkopen? Naast de doos liggen nieuwe boekjes die je mag gebruiken. Sluitingsdatum is zaterdag 16 november.  Tot deze zaterdag kun je de boekjes inleveren in de kantine.

Verkoop 20 loten en ontvang van 1 van de onderstaande club coördinatoren een gratis entreekaart voor een dagje uit* en een 2e artikel gratis op masita.com!
Bij 20 of meer verkochte loten ontvang je van èèn van de club coördinatoren een gratis entreekaart voor Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport*. Ook kun je een 2e artikel gratis bestellen bij masita.com. Dus laat aan 1 van de club coördinatoren weten dat je 20 loten verkocht hebt en het gratis entree kaartje zal jouw kant op komen.

*Geldig bij­ Bobbejaanland, Snowworld, Krazy Kangaroo en Optisport. 1 gratis entreekaart in combinatie met 1 volbetalende persoon. K­ijk voor meer informatie en de actievoorwaarden op clubactie.nl/lotenverkopers.

Prijzen voor lotenverkopers; win een Nintendo Switch met een spel naar keuze!
Lotenkopers kunnen prijzen winnen. Maar ook jij, als lotenverkoper, kan geweldige prijzen winnen! Doe mee aan de Kids-verkoopwedstrijd en maak kans! De hoofdprijs is een Nintendo Switch met spel naar keuze. Ga voor meer informatie naar clubactie.nl/lotenverkopers

We organiseren binnen KVV ook een eigen verkoopwedstrijd. Het team met de meest verkochte loten wint een gave coole stoere KVV training-sweater met je eigen initialen.  De runner-up ( 2e winnende team) wint een sporterslunch met aansluitend een voetbalclinic

Wij hopen op een geweldig resultaat. Heel veel succes met de verkoop van de loten!

Met vriendelijke groet,

Sander Heitbaum 06-53428266,  Wendy Kamphuis 06-13645928  en Nicole Viscer 06-12107213