Het seizoen 2018-2019 is ten einde en er is weer voldoende gevoetbald in onze vereniging.

Hierbij zijn wij er van bewust dat het bij de jongste groepen begint om ze daar het voetbal spelletje eigen te maken en wel ‘baas over de bal’. Alle jeugdteams hebben vanaf O8 minimaal 2x per week training en daarbij nog de zaterdag waar ze hun wedstrijdje spelen. Dit door bevlogen trainers die ieder kind voorop zet om hem of haar te helpen beter te worden in het spelletje voetbal.

Dit seizoen is er een nieuw initiatief opgezet door de hoofd jeugdopleiding Patrick Bakhuis. Na de winterstop is er een pilot gestart voor een extra trainingsmoment op de laatste vrijdag van de maand voor O10, O11 en O12.
Er werd getraind met ander trainingsmateriaal dan dat de spelers en/of speelsters gewend waren bij hun reguliere training. Er werd onder andere getraind met smartgoals, ledsreact en meer aldus Patrick Bakhuis. Dit alles om de techniek van elke speler en/of speelster te verbeteren op welke niveau hij of zij dan ook speelde met zijn of haar team.

Tijdens de laatste training konden de spelers en/of speelsters een prijs winnen, een gesigneerde bal met alle handtekeningen van het eerste elftal. Deze werd overhandigd door de aanvoerder van het eerste elftal Tim Damhuis.

Alle extra trainingen werden als zeer positief ervaren door de spelers, speelsters, ouders en trainers. Allen gaven dan ook aan hier graag een vervolg aan te willen geven voor het seizoen 2019-2020, aldus Patrick Bakhuis.

Onze vereniging geeft dan ook gehoor aan deze wens van spelers, speelsters en ouders zodat er in het seizoen 2019-2020 direct gestart gaat worden met deze extra trainingen op de vrijdagavond. Het aantal trainingsmomenten zal daarnaast worden uitgebreid tot 10.

De eerste training zal plaats vinden op vrijdagavond 20 september 2019 onder leiding van de bevlogen trainers en Patrick Bakhuis. Waarbij zij weer zullen zorgen voor een gevarieerd trainingsaanbod en wat afwijkt van het reguliere trainingsaanbod. Een leuk en nuttig extra trainingsmoment voor de O10, O11 en O12, aldus een ouder.

Voor inschrijven en/of meer informatie zal er begin september meer informatie worden verstrekt op de website en op de sociale-media kanalen van onze vereniging.

Voor meer informatie over de extra training bij KVV Losser kunt u contact opnemen met:

Patrick Bakhuis

Hoofd Jeugdopleiding KVV Losser