Vrijdag 1 maart was het zover de eerste extra training op de vrijdagavond voor jongens en meisjes in de leeftijdsgroepen van O10, O11 en O12. Er deden +/- 35 jongens en/of meisjes mee aan deze extra training.

De extra trainingen op vrijdag staan in het teken van andere oefenvormen en trainen met ander trainingsmateriaal die bij de reguliere training niet standaard zijn. Er was een gezamenlijke WU met loopladders waarbij de looptraining de komende vrijdagen ook zal terugkomen als onderdeel. Daarnaast waren er drie onderdelen met Smartgoals, Ledsreact en 1 tegen 1 partijvormen.

De kinderen waren allemaal zeer enthousiast en deden zeer fanatiek mee! Dit ook door de goede en zeer enthousiaste begeleiding van de trainers Mark en Urban en twee 1e-elftal spelers Ruben Bonte en Erik Scheffer.Hoe gaat het vervolg eruit zien?
De volgende trainingsdata zijn:
– vrijdag 29 maart van 18:15 t/m 19:30
– vrijdag 26 april van 18:15 t/m 19:30
– vrijdag 31 mei van 18:15 t/m 19:30

Wil jij deelnemen aan de bovenstaande trainingsdata? Dan kun jij je opnieuw aanmelden via de mail en gericht aan Patrick Bakhuis (Hoofd Jeugdopleiding onderbouw) –> patrickbakhuis@live.nl
Graag de data vermelden wanneer hij/zij er is, volledige naam + teamnaam in de aanmelding per mail.

Wij zijn op de hoogte dat één of twee data misschien niet prettig uitkomen in verband vakantie en/of vrij weekend. Voor nu houden we wel vast aan deze data + tijden.

Hopelijk komen er weer vele aanmeldingen binnen en kunnen we de deelnemers weer uitdagen op de vrijdagavonden.

Met sportieve groet,
Patrick Bakhuis
Hoofd Jeugdopleiding Onderbouw KVV Losser