Start trainingen seizoen 2018-2019 jeugd-elftallen

Allen,

nu de zomervakantie bijna is aangebroken en de nieuwe jeugd-indeling voor komend seizoen is afgerond wordt het tijd om een klein beetje vooruit te kijken. De jeugd-selectie elftallen kunnen, bij voldoende spelers vanwege vakantie-perikelen, weer vanaf maandag 13 Augustus van start gaan.

De lagere jeugd-elftallen hebben de mogelijkheid om een week later, vanaf maandag 20 Augustus, te starten. Ook hier geldt dat dit natuurlijk alleen kan indien de elftallen voldoende spelers hebben i.v.m. vakanties.

De veld-indeling voor trainingen zal de komende periode in elkaar gezet worden, zodra deze bekend is zullen we dit op de website plaatsen op de trainingsschema-pagina.

In het weekend van 1/2 September zullen de eerste bekerwedstrijden gaan plaats vinden. Voor wat betreft de teams die deze wedstrijd thuis moeten spelen is uitstel aangevraagd in verband met het Breughel-weekend.

Vergeet svp ook niet de officiele opening van ons nieuwe kunstgrasveld, waar we een speciale dag van willen maken voor alle jeugd-teams van JO13 en lager! Zie hiervoor het volgende bericht.

Voor nu wensen we jullie een prettige vakantie en we zien jullie hopelijk terug in het nieuwe seizoen.