Sp. Glanerbrug wint regiotoernooi

Sportlust Glanerbrug winnaar Regiotoernooi KVV Losser 2018

Afgelopen weekend werd het 5e regiotoernooi van KVV Losser gespeeld. Met deelnemers SC Overdinkel,  sv Bernardus,  Avanti,  Sportlust Glanerbrug,  UDI, Zenderen Vooruit  en uiteraard KVV Losser konden de toeschouwers genieten van de vele interessante wedstrijden. Uiteindelijk trok Sportlust Glanerbrug aan het langste eind door in de finale van Avanti  met 2-1 te verslaan..

Het regiotoernooi  is een voorbereidingstoernooi  en voor de teams de eerste wedstrijden van het seizoen. Dat kun je ook terugzien in het spel, aldus Gerard Bos, trainer van KVV Losser. Ritme, balgevoel en precisie is nog verre van optimaal. En met nog vele spelers op vakantie, vervolgt Bos, is dit toernooi ideaal om ook andere gegadigden voor een positie in de eerste elf een keer aan het werk te zien.

Voorbereiding of niet, met de vele derby’s doet het eergevoel ook mee. SC Overdinkel-KVV Losser eindigt na een pittig duel in 1-2,  bij KVV Losser-Berghuizen l gingen de bloemen mee naar Oldenzaal , 0-1

Na alle gespeelde wedstrijden was  Sportlust Glanerbrug  de sterkste van het regiotoernooi 2018.

Andere winnaars waren de toeschouwers die in grote getale waren opgekomen om hun favoriete team en de directe concurrenten  uit de regio aan het werk te zien. Aan het eind bleven nog velen genieten van zonnetje op het terras van KVV Losser/

Eindstand

1          Sportlust Glanerbrug