Selectie Losser 1 en 2 gestart met de voorbereiding

Afgelopen zaterdag 4 augustus is de selectie van KVV Losser gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen.

Onder leiding van de nieuwe trainers Gerard Bos (Losser 1), Patrick Bakhuis (assistent trainer Losser 1) en Ingmar Tabak (Losser 2) werd de gecombineerde selectie van 1 en 2 onder tropische omstandigheden aan de eerste test onderworpen.

Hoewel de selectie als gevolg van vakanties bij lange na nog niet compleet is, werd er door de aanwezige spelers met veel beleving gewerkt. Dit werd zonder enige twijfel ook positief beïnvloed door het spiksplinternieuwe kunstgrasveld.

In een tijdsbestek van amper 8 weken zijn vrijwilligers van de onderhoudsploeg en de leverancier er in geslaagd het kunstgrasveld aan te leggen. Het resultaat mag er zijn! Op het in ere herstelde voormalig hoofdveld ligt een prachtig nieuw veld waar de club heel trots op mag zijn.

De gecombineerde selectie speelt de eerste oefenwedstrijd op zaterdag 18 augustus in Haaksbergen tegen de ambitieuze tweede klasser Bon Boys. Aanvang 18.00 uur.