Rogier van Vliet: nieuwe voorzitter KVV Losser

Tijdens de jaarlijkse ledenvergadering is Rogier van Vliet benoemd als de nieuwe voorzitter van onze club. Hij volgt hiermee Freddie Kuipers op die zeven jaar voorzitter is geweest. Rogier is al jarenlang betrokken bij onze vereniging, onder andere als voetballer en coördinator van de jeugd. Rogier: ”Professionaliseren, moderniseren, verbreden, samenwerken, het mag van mij allemaal. Maar we doen het met behoud van onze cultuur. We koesteren en beschermen onze vrijwilligers. We bewaken vooral de vereniging en laten mensen met verstand van zaken binnen dat kader de taken uitvoeren. Want Losser is groter, veel groter dan het individu en de professionele passant. KVV Losser is vrijwillig levenslang: onze kinderen bouwen namelijk aan vriendschappen voor het leven!” Wij wensen Rogier veel succes.