Opening kunstgrasveld / jeugd jaaropening

Opening kunstgrasveld – Feest voor de jeugd van KVV Losser (Mini League tot en met mo/Jo 13) – Onderling toernooi/ Zeskamp

Beste jongens, meiden en ouders van KVV Losser

Zondag 9 september is het zover! De officiële opening van het kunstgrasveld van KVV Losser. Omdat de jaarafsluiting voor de jongste teams niet door kon gaan worden er nu op 9 september verschillende activiteiten voor de jeugd georganiseerd zoals een onderling toernooi, zeskamp penalty bokaal, stormbanen ,schminken….

De Mini League start met een onderling toernooi om 11:00 uur. (aanwezig 10:30 uur) Mini’s kunnen zich hiervoor opgeven bij ellen_keur@hotmail.com.

De JO8  en JO9 spelen een onderling toernooi. Dit start om 11:30 uur (aanwezig om 11:00 uur) Geef je  op via de leider

De JO10 en JO11/MO11 spelen eveneens een onderling toernooi, dit start om 11:30 uur (aanwezig om 11:00 uur) Geef je op via de leider

JO12 en JO13/MO13 houden een zeskamp. Dit start om 12:00 uur (aanwezig 11:30) Geef je op via de leider

OPGEVEN DIENT TE GEBEUREN VOOR 1 September VIA DE APP BIJ DE LEIDER. De leider geeft de aantallen uiterlijk 1 september door aan het JAC (06-14250960 of jac@kvvlosser.nl)

Alle leden kunnen deze dag een kaartje ophalen voor een broodje knakworst, een zakje chips en een ijsje en onbeperkt ranja. Voor niet leden zijn deze voor 2 euro te koop.  Voor ouders, opa, oma en andere supporters is er voldoende plek op het terras voor fris, wijntje of een biertje.

Daarnaast wordt er ook Hulp gezocht:

Voor deze dag zijn we op zoek naar hulp. We zoeken mensen die het JAC een uurtje wil helpen bij bijvoorbeeld  de stormbaan, spel bij zeskamp, schminken….

Tevens zijn we op zoek naar ouders die een team voor maximaal 2 uur willen coachen.

Heeft u een uurtje vrij om ons op deze feestdag te helpen stuur dan een app naar  Marbeth Heitbaum 06-14250960 of jac@kvvlosser.nl