Mooi stukje vakwerk geleverd!

Onder andere door de groei van het meidenvoetbal bij onze vereniging hadden we kleedkamers tekort. Met dank aan onze onderhoudsploeg is een supermooie kleedkamer gerealiseerd! Het is een ruime kleedkamer met vijf douches en een föhngelegenheid: het ziet er fantastisch uit!
Voor de realisatie van deze kleedkamer hebben wij een gedeelte van de kantine opgeofferd. De kantine vervult bij ons een belangrijke sociale rol, het is dé plek waar we elkaar bijpraten over de sportieve prestaties en andere gebeurtenissen in en om onze vereniging. Daarom willen de daar ook voldoende aandacht aan schenken en dat betekent, dat we binnenkort starten met de aankleding /herinrichting van de kantine. Het blijkt iedere keer weer: zonder vrijwilligers, geen KVV Losser. Dank jullie wel allemaal!