Losser MO17 1-Vogido MO17 1: 2-2

Voor de 2e keer in 3 weken thuis tegen Vogido.

De eerste wedstrijd voor de beker ging redelijk kansloos verloren. Maar toch het idee dat er wel wat te halen valt.

KVV opende sterk, vanaf minuut 1 was duidelijk dat we als team voor elkaar door het vuur wilden gaan. Via combinatie voetbal een aantal leuke aanvallen gezien. Merle en Janneke hadden mogelijkheden op de 1-0. Dat die er ook wel van kwam was terecht. Merle kon van dichtbij het netje vinden. Maar ook Vogido liet zich met regelmaat zien. De gelijkmaker viel helaas kort na onze goal. Twee goals na 5 minuten, lekker voor de mensen die een kaartje hadden gekocht voor deze wedstrijd. Het spel golfde op en neer. En zoals het met golf gaat, gaat de bal wel eens op de stip. Penalty voor Vogido, mwoah, deze was wel terecht. De reactie van KVV op de achterstand was goed. We bleven strijdvaardig. Fleur en Tess speelden sterk achterin. Bridget en Bente en Vera speelden geconcentreerd en sterk in de duels. De mogelijkheden die we kregen werden niet benut, tot de 29e minuut. Bente komt via een dribbel de 16 meter binnen en schiet beheerst binnen. BENTE!! Haar eerste goal sinds de ijstijd ongeveer. En kort daarna een soortgelijke kans voor haar om de 3-2 binnen te schieten, maar dat was teveel van het goede.

In de rust enkele dingen samen besproken. Mooi om te zien dat we het als team oppakken en dat we de doorschuivende laatste man van Vogido zo konden verdedigen dat wij gevaarlijk konden worden doordat we voorin 1 tegen 1 stonden. Vogido bij vlagen wat meer balbezit, maar naar mate de 2e helft vorderde steeds meer mogelijkheden voor ons. Janneke alleen voor de keeper en wordt een bal vlak voor de doellijn wel of niet binnengeschoten. Waarbij de VAR ook op dit niveau belangrijk blijkt. Uiteindelijk een resultaat waar we verder mee kunnen.

Woensdag naar Tubantia en daarna uit naar berkum.

Geen idee waar dat ligt. Denk bij Zwolle ergens.