Losser 1 reist af naar Reutum

Voor KVV Losser wacht zondag in en tegen Reutum de tweede uitwedstrijd in dit nog prille seizoen. Na de prima competitie-ouverture in Enschede tegen Victoria, moest de jeugdige brigade van het trainersduo Gerard Bos en Patrick Bakhuis afgelopen zondag haar meerdere erkennen in WVV ’34.

Beide wedstrijden kenmerkten zich door een grote mate van wisselvalligheid. Waar voor de rust Losser zich van haar goede kant liet zien, na de thee was het verval groot. Gelijk aan Losser kende ook Reutum dit seizoen een trainerswisseling. Na 6 succesvolle jaren maakte Mark Weinreder plaats voor Michael Dikken, voormalig speler van o.a. FC Twente, Heracles en NEC.

Reutum kende een valse start, althans zo mogen we dit  na de deelname aan de nacompetitie voor promotie in het afgelopen seizoen, wel benoemen. Reutum beschikt al jaren over een vaste en hechte groep spelers die voor elke ploeg moeilijk te bespelen is.

Voor Loser derhalve een nieuwe krachtproef. De toch al niet brede selectie moest na de operatie van Jeroen Scheffer aan zijn pols en de met knieproblemen kampende Mats Peereboom, deze week een nieuwe tegenslag incasseren. Het jeugdig talent Ingmar Unland werd deze week aan zijn neus geopereerd als gevolg waarvan ook Ingmar de komende weken niet inzetbaar zal zijn. Werk genoeg aan de winkel voor de technische staf om de overgebleven poppetjes op de juiste plaats te zetten.

Op sportpark  “De Kottenbrei” aan de Holsmanweg 13 in Reutum wordt om 14.00 uur afgetrapt.