KVV Losser verlengt sponsorovereenkomst met Huiskes-Kokkeler

De sponsorcommissie van KVV Losser heeft onlangs de lopende overeenkomst met Huiskes Kokkeler met 1 jaar kunnen verlengen.

Huiskes Kokkeler directie-lid Marco Golbach: “We zijn 2,5 jaar geleden begonnen als Hoofdsponsor van KVV Losser. Destijds lag er een ambitieus plan om de vereniging als geheel naar een hoger plan te tillen. Dat zijn achteraf geen loze kreten gebleken en wij hebben getracht ons steentje hieraan bij te dragen. Wij zijn enthousiast over de ontwikkelingen van de afgelopen jaren, niet alleen bij het 1e elftal maar ook breder binnen de vereniging. Ook de ambitie en plannen voor de komende jaren zien er wat ons betreft positief uit. Voldoende redenen derhalve om ook volgend jaar als hoofdsponsor aan de
club verbonden te blijven.”

Huiskes-Kokkeler Autogroep is met 6 vestigingen in Hengelo, Enschede, Oldenzaal, Almelo en Rijssen de grootste dealer in Volkswagen personenauto’s, Volkswagen bedrijfswagens, Audi, SEAT en Skoda in Twente. Daarnaast bestaat de Huiskes-Kokkeler Autogroep nog uit 2 schadeherstel-bedrijven (Huiskes-Kokkeler Autoschade in Almelo en Hanterink Autoschade in Enschede), een leasmaatschappij (Huiskes Kokkeler-Autolease), een eigen autoverhuurbedrijf (Huiskes-Kokkeler Autoverhuur) en een eigen centrum voor bedrijfswageninrichtingen en autoaanpassingen (BWI Twente).

Met bijna 300 medewerkers voorziet het bedrijf iedere dag opnieuw in de mobiliteitsbehoefte van vele zakelijke en particuliere klanten. Het bedrijf kan iedere vraag met betrekking tot personenauto’s en bedrijfswagens beantwoorden, met als doel de klant in beweging te laten blijven. Kijk voor meer informatie op de website van Huiskes Kokkeler via https://www.huiskes-kokkeler.nl/

De sponsorcommissie en het bestuur zijn erg blij met de verlenging van het lopende contract. “Een club met meer dan 900 leden kan niet bestaan zonder de bijdrage van sponsoren. Wij danken Huiskes Kokkeler opnieuw voor het vertrouwen in onze club”, aldus Freddie Kuipers, voorzitter.