Jeugdtrainers gezocht !

Voor diverse jeugdteams is KVV Losser op zoek naar trainers voor het seizoen 2018-2019

Wij willen alle kinderen graag 2 x per week laten trainen en hiervoor is de hulp van vrijwilligers onmisbaar. Het geven van training aan jeugdteams is een hele leuke bezigheid. Op dit moment zijn wij nog op zoek naar enkele trainers voor de categorien O9, O10, O15 en O17.

In de afgelopen 1,5 jaar heeft de vereniging gebruik gemaakt van de VTON-voetbalmethodiek. Een toegangelijke, digitale trainersapp die het geven van een leuke training, ook zonder ervaring !, tot een fluitje van een cent maakt.

Dus, kun je wekelijks 2 uurtjes missen en lijkt het je leuk om met een groep enthousiaste voetballers/-sters aan de slag te gaan ? Stuur een email naar jb@kvvlosser.nl en dan nemen wij contact met je op.