Jesse Maat jeugdkeeper van het jaar 2017-2018

Zoals ieder jaar heeft de keepersgroep van KVV Losser ook dit jaar aan het eind van het voetbalseizoen weer de jaarlijkse jeugdkeep(er)sprijzen uitgereikt. Om als keep(st)er bij KVV Losser in de prijzen te vallen beoordelen de trainers en trainsters van de keepersgroep de keep(st)ers gedurende het hele seizoen o.a. op inzet, enthousiasme, trainingsbezoek en vorderingen tijdens de keeperstrainingen.

Jesse Maat uit de JO15-3 viel dit jaar de eer te beurt. Hij mag zich aankomend seizoen de ‘jeugdkeeper van het jaar’ noemen. Jesse ontving uit handen van zijn voorganger, Tim Harders, de  wisseltrofee en een bokaal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naast deze titel werd Jesse tevens gekroond tot trainingsbeest. Net zoals Tim Harders  (JO15-5), Fedde Zwepink (JO9-2) en Wouter Scheffer (JO(-3)  bezocht hij trouw alle keeperstrainingen. Morris Loos (JO17-1) en Fedde Zwepink (JO9-2) ontvingen de aanmoedigingsprijs. 

Verder werd keeperstrainer Nick Elsjan in het zonnetje gezet. Hij maakt al 7 seizoenen enthousiast deel uit van de keepersgroep bij KVV. Met de uitreiking van deze prijzen is er ook een eind gekomen aan de jeugdkeeperstrainingen bij KVV voor dit seizoen. Bij aanvang van de nieuwe competitie worden de trainingen hervat.

Marcel de Vries
Coördinator jeugdkeepers
KVV Losser