Feestelijke opening kunstgrasveld

De weergoden waren ons goedgezind tijdens de opening van het derde kunstgrasveld: het was prachtig weer! Omdat de jaarafsluiting voor de jongste jeugd kon niet plaatsvinden in juni, is dat evenement verplaatst naar deze feestelijke dag. Het JAC heeft haar uiterste best gedaan om voor elke leeftijdsgroep leuke activiteiten te organiseren. Bijvoorbeeld een onderling toernooi voor de Mini League en voor de 12-13 jarigen was er een zeskamp. Ook kon de jeugd deelnemen aan de stormbanen, penalty bokaal en schminken. Er was volop belangstelling voor de activiteiten: ruim 200 jeugdleden hebben zich aangemeld. Samen met hun (groot) ouders en broertjes en zusjes was het een gezellige drukte van belang op het sportpark!

Voorafgaand aan de wedstrijd KVV Losser-TVV Enschede vond de officiële opening van het kunstgrasveld plaats. Nadat de voorzitter Leo Eulderink en Swen Rijnbeek in het zonnetje had gezet, als dank voor hun bijdrage aan ons eerste elftal, is de openingshandeling verricht door twee jeugdleden. Gijs en Maylynn mochten het openingslint doorknippen.

Om 14.00 uur is de wedstrijd KVV Losser- TVV Enschede gespeeld op het nieuwe kunstgrasveld. Wat is niet mooier om op zo’n speciale dag thuis te winnen met 4-1?
Na afloop van de wedstrijd was er een gezellig samenzijn in de kantine. Al met al was het een geslaagde dag en dank aan iedereen die de realisatie van het kunstgrasveld en de feestelijke opening mogelijk heeft gemaakt!