Bon Boys 1 – Losser 1: 7-2

Selectie Losser heeft de eerste wedstrijdmeters in de benen

Een gecombineerde selectie van KVV Losser heeft de eerste wedstrijd in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gespeeld. Afgelopen zaterdag was in Haaksbergen tweede klasser Bon Boys, een van de titelkandidaten, met 7-2 te sterk voor de ploeg van de nieuwe trainer Gerard Bos.

Losser, waar nog geen splitsing van de eerste en tweede selectie heeft plaatsgevonden, trad om die reden aan met een gemêleerd gezelschap. Zo bracht de technische leiding maar liefst 5, nog voor de jeugd speelgerechtigde spelers in het veld. Nadat het eerste gedeelte van de wedstrijd nog redelijk gelijk op ging, Losser kwam in die fase zelfs op voorsprong via Sander van der Meer, werd het kwaliteitsverschil in de loop van de wedstrijd zichtbaar. Nog voor rust liep de thuisploeg uit naar 4-1. Doelman Martijn Ensink had na rust nog 3 keer het nakijken en wist Losser via een prima aanval via Issy Wevers de score voor zijn ploeg te verdubbelen.

Komend weekend staat voor Losser het eigen Regiotoernooi op het programma. Een laatste test voor de technische staf om nadien een voorlopige splitsing van de eerste en tweede selectie te maken.

Meer informatie over her Regiotoernooi staat elders op de site van KVV Losser te lezen.