Berkum MO17 1- Losser MO17 1 3-9


Berkum uit, voor velen de eerste ervaring. Eerst maar kijken waar dat ligt. Blijkt bij Zwolle te liggen. Prachtig mooi weer, graadje of 22. Bijzonder voor de maand oktober. We speelden op een nieuw lijkend kunstgrasveld. Een zwaar veld volgens Bridget.

Dan de wedstrijd zelf. Kansen missen is ook een vak. Daar bleken we in de eerste fase ook best goed in. Maakt niet uit van hoever of hoe dichtbij we de kansen kregen, het lukte een aantal keren goed ze te missen. Valt die wel aan de andere kant. Jasmijn, klein comedy capertje helaas en 1-0 voor Berkum. En voordat we van deze schrik van bekomen, stond de 2-0 op het scorebord. En toch hadden we geen enkel moment het gevoel dat we die middag zouden verliezen. Kansen bleven komen. En werden dit keer wel benut. Wat een veerkracht heeft dit team. Nog voor de rust bogen we de score om naar een 2-3 voorsprong. Janneke met een assist van Vera. Meike TB mooie goal op aangeven van Fleur. En diezelfde Fleur schiet een penalty fantastisch binnen. Echte specialist.

In de rust aangegeven dat we meer druk moesten zetten op hun verdediging. En dat deden we! Merle kort na rust met de 2-4. Het massaal meegereisde publiek ging er eens goed voor staan. Met nog een tussendoortje van Berkum met hun 3e goal, werden we steeds dominanter. Bridget met 2x een assist op Janneke naar de 3-6. Meike Rouwen, zusje van Bente, met 2 goals op aangeven van onder andere Vera naar 3-8. Wat een spektakel. En dat was nog niet alles. Pien met de laatste goal van de middag zet de eindstand op het bord. Met 3-9 weer terug naar Losser, dat geeft een goed gevoel na de midweekse wedstrijd uit tegen Tubantia.

Kan zijn dat de volgorde van doelpunten niet helemaal klopt. Ik was er zelf niet bij. Maar ja, dan kun je alsnog wel een verslag schrijven. Jeffrey, dank voor de coaching. Nu 3 weken geen wedstrijden. Kunnen de pijntjes bij een aantal worden verwerkt. En staan we nu 2e in de Hoofdklasse. Doelstelling is om bij de eerste 5 te eindigen.