1e toernooi Mini’s

Afgelopen vrijdag werd bij SV De Lutte het jaarlijkse toernooi voor de JO7 en JO8 gehouden. Onze mini’s hadden daar de allereerste ervaring met het spelen tegen andere teams in een officiele wedstrijd, aangezien ze bij KVV Losser alleen maar onderling trainen.

Door de Mini-League zijn de KVV Kids natuurlijk al goed voorbereid op het spelen van 4×4 wedstrijden, maar toch is dit even iets anders. De spanning was voelbaar en werd ook uitgesproken door veel kinderen. Met 4 teampjes was KVV Losser erg goed vertegenwoordigd. De oranje shirtjes werden aangetrokken en het werd een waar Oranje feest.

Doordat alle teams met heel veel inzet en plezier speelden en we ook werden getrakteerd op mooie acties en goals heeft de organisatie besloten om iedereen als winnar uit te roepen en dat ook iedereen een medaille heeft verdiend.

Een hele leuke ervaring voor de mini’s en weer een signaal dat er weer een goede lichting jeugd aan zit te komen, gefeliciteerd!!