Herindeling JO15-groep – update

Enkele weken geleden is aangekondigd dat er om diverse redenen helaas een herindeling noodzakelijk was. De herindeling zal wellicht tot individuele teleurstellingen kunnen leiden. Wij willen als vereniging graag benadrukken dat het algehele belang soms het individuele belang overstijgt en dat de herindeling plaats heeft gevonden met volledige steun van alle betrokken vrijwilligers (trainers, leiders, hoofdleider, Technische Commissie en Jeugdbestuur). Zoals eerder is gecommuniceerd: de elftallen JO15-4 en JO15-5 zijn niet op sterkte ingedeeld. We hebben getracht twee leuke, gelijkwaardige teams samen te stellen die ook allebei in dezelfde klasse ( 4e klasse) gaan spelen.

Indien er vragen zijn over de herindeling dan kunt u in eerste instantie zich richten tot de leider(s) van het elftal van uw zoon. De JO15-4 en JO15-5 behouden dezelfde leiders als voor de winterstop.

Hieronder leest u de indeling van de JO15-4 en de JO15-5. De mutaties in de JO15-1, JO15-2 en JO15-3 worden of zijn reeds gecommuniceerd door de leiders van betreffende elftallen aan degene die het betreffen. Na de winterstop bestaan alle JO15 elftallen uit tenminste 14 vaste spelers. Hierdoor ontstaat er duidelijkheid, rust en overzicht en zijn ingewikkelde roulatieschema’s e.d. overbodig geworden. Wij denken dat dit te goede komt aan het spelplezier van de spelers en tevens ook van de betrokken vrijwilligers.

JO15-4:

1 Jelle Binsbergen