Home / Supporters vereniging

• Voorzitter: Bennie van de Weide
  • Penningmeester: Chris Ezendam
  • Lid: Truus Bouwman

De Supportersvereniging van KVV Losser is opgericht in 1946.

De doelstelling van de Supportersvereniging KVV Losser is de onderlinge band tussen supporters en de elftallen van KVV Losser te versterken en om de beleving in de vereniging te behouden of te vergroten. Dit wordt bereikt door middel van het organiseren van diverse activiteiten en donaties in diverse vormen aan de voetbalvereniging.

Kaartavonden
Ieder jaar organiseert de Supportersvereniging een kaartcompetitie voor beoefenaars van klaverjassen, hartenjagen en jokeren. De kaartcompetitie begint doorgaans in september en eindigt in mei. Er wordt 15 keer gekaart waarvan de 10 beste uitslagen meetellen voor het eindklassement. Op elke kaartavond worden de beste 3 kaarters beloond met een mooie prijs. Aan het eind van het kaartseizoen wordt er gekeken wie het totaalklassement heeft gewonnen. Ook dan worden de beste kaarters beloond met een mooie prijs.

Bingo
Tevens organiseert de Supportersvereniging een kerst en een paasbingo en ook hier zijn prachtige prijzen te verdienen.

Fietstocht
Een keer per jaar, meestal in de maand juni, wordt er een mooie fietstocht uitgezet door het bestuur van de supportersvereniging.

Lidmaatschap
Wilt u ook lid worden, dat kan voor de kosten hoeft u het niet te laten, die zijn namelijk € 5,– per jaar.

U kunt zich aanmelden bij het secretariaat van de supportersvereniging.