Club van 100 logo

Draag je KVV Losser ook een warm hart toe? Dan past de Club van 100 ook bij jou!

Het lidmaatschap bedraagt slechts € 50 per jaar en daarmee ondersteunen we de volgende clubactiviteiten:

• Specifiek voor de jeugd georganiseerde activiteiten, denk bijvoorbeeld aan de griezeltocht, Sinterklaas en de paasactiviteit.
  • Een bijdrage voor de begeleiding, instructie of scholing van jeugdtrainers of leiders.
  • Bijdrage en sponsoring van prijzen voor onder andere toernooien.
  • Bijdrage na het behalen van een kampioenschap of periodetitel.
  • Ondersteuning en aanmoediging van ons eerste elftal.

Mede dankzij de Club van 100 worden activiteiten mogelijk gemaakt naast de voetbal. Heb je interesse om ook lid te worden?

Voor meer informatie neem dan contact op met Benno Schoppink, telefoonnummer: (053) 538 11 60 of vul het onderstaande formulier in.

Je bent van harte welkom!

Contactgegevens Club Van 100

Benno Schoppink
Oldenzaalseveenweg 4
7582 PE  LOSSER
IBAN: NL11 RABO 0337370125

Achternaam*

Voornaam*

Je adres *

Je postcode *

Je woonplaats *

IBAN nummer *

Je emailadres*

Je Telefoon (mobiel)*

Ja, ik wil graag op de website een eervolle vermelding:

Ondergetekende is bekend met het feit dat de contributie-inning altijd voor een volledig voetbalseizoen geldt, ongeacht het tijdstip van opzeggen van het lidmaatschap.

Om uw aanmelding compleet te maken vragen wij u om in de onderstaande box
op 'Ik ben geen robot' te klikken, de vragen te beantwoorden en daarna op
'Verzenden naar KVV Losser' te drukken.