Speler-Volgsysteem

Sporttrack Systems is de ontwerper en leverancier van een innovatief, volledig geautomatiseerd multifunctioneel SpelerVolgSysteem (SVS) en communicatiesysteem. Een geavanceerd systeem voor de interne scouting bij onze voetbalvereniging. Met Sporttrack‘s spelervolgsysteem kunnen we exact in kaart brengen wat de vereniging aan specifieke voetbalkwaliteiten in huis heeft. Maar óók zien wat we nu juist missen! Sporttrack gaat de KVV Losser helpen bij de registratie van (jeugd)spelers en hun beoordeling om hen op deze wijze in hun voetballoopbaan te kunnen ‘volgen’.

Het Speler Volg Systeem zal door de trainers en leiders gebruikt gaan worden. Het is een systeem waarbij iedere gebruiker een login heeft die alleen betrekking heeft op zijn/haar team, andere gegevens zijn niet te raadplegen.

Klik HIER om de handleiding voor het invullen van het systeem en de randvoorwoorden te lezen.

Klik op het onderstaande plaatje om naar de site van het Speler Volg Systeem te gaan; nogmaals kunnen alleen leiders en/of trainers van de vesrchillende teams toegang krijgen.