Overschrijvingen

Overschrijvingen van/naar KVV Losser.

Op het einde van elk voetbalseizoen gaat de periode van overschrijvingen weer plaatsvinden. Er zijn spelers die KVV Losser gaan verlaten en er zijn spelers die bij KVV Losser willen komen voetballen.

M.i.v. het seizoen 2016-2017 worden er geen papieren overschrijvingsformulieren meer gebruikt voor de overschrijvingen.

Er kunnen geen papieren overschrijvingsformulieren meer worden afgegeven bij KVV Losser en/of worden ingestuurd naar de KNVB. Daarnaast worden de overschrijvingen centraal verwerkt via het kantoor in Zeist. Er is dus geen districtskantoor meer waar dit kan worden afgegeven of waar een overschrijving in behandeling wordt genomen.

Alle overschrijvingen gaan digitaal. Dit gaat als volgt:

1. Een speler meldt zich bij de vereniging met zijn/haar relatiecode en/of spelerspas

2. De speler vult en ondertekent een inschrijfformulier in bij de nieuwe vereniging

3. De nieuwe vereniging vraagt het overschrijvingsverzoek digitaal aan

4. De oude vereniging geeft digitaal akkoord voor deze overschrijving.

Voor spelers die bij KVV Losser willen vertrekken geldt bovendien het volgende:

Omdat afmelden alleen schriftelijk kan moet er ook een afmeldingsformulier gedownload worden. Dit formulier moet volledig worden ingevuld en na ondertekening opgestuurd worden naar de secretaris van KVV Losser.

Als aan alle verplichtingen is voldaan (zoals betaling van contributies of boetes (gele/rode kaarten) en het inleveren van in bruikleen gegeven kleding, tas etc.), dan pas wordt de overschrijving digitaal goedgekeurd door KVV Losser.

Overschrijvingsperiode:
Spelers die naar KVV Losser komen of bij KVV Losser vertrekken zijn zelf verantwoordelijk voor het tijdig aanvragen van de overschrijving bij hun oude club of KVV Losser. Een overschrijving die na 15 juni binnenkomt bij de KNVB wordt als dispensatie verzoek behandeld en dat heeft weer tot gevolg dat het veel langer duurt voordat de overschrijving eventueel wordt goedgekeurd.

Belangrijke voorwaarden:
Een overschrijving wordt alleen goedgekeurd als door de betreffende speler aan alle verplichtingen is voldaan, zoals betaling van contributies of boetes (gele/rode kaarten) en het inleveren van in bruikleen gegeven kleding, tas etc.

Klik hier  voor meer informatie beschikbaar gesteld door de KNVB.