Aanmelden als lid van KVV Losser
U bent of uw kind is van harte welkom bij KVV Losser.
Vul onderstaand informatieformulier in en na ontvangst van uw informatie aanvraag nemen wij contact met u op over de te volgen procedure.

Een spelertje dat op de vrijdagavond meetraint met de mini’s, dient na maximaal 4 keer meegetraind te hebben te beslissen of hij/zij lid wil worden. Dit i.v.m. het niet verzekerd zijn.

Velden met een * zijn verplicht.

Voornaam van de speler(ster)*

Initialen (voorletters van de speler(ster)*

Achternaam speler(ster)*

Je adres *

Je postcode *

Je woonplaats *

Geboortedatum van de speler (dd-mm-jjjj)*

Geslacht?
ManVrouw

Ben je 16 of ouder dan moeten we aan de KNVB je ID nummer doorgeven. Svp ID invullen:

De contributie wordt automatisch geïncasseerd. Wat is uw IBAN nummer*

Je email (of als jezelf geen email hebt dat van je ouder/verzorger*

Je Telefoon (vast)

Je Telefoon (mobiel)

Eerder gevoetbald?
janee

Indien ja, bij welke club?

Wanneer de laatste wedstrijd gespeeld?

Voor de spelerspas hebben we een pasfoto nodig. Deze kun je hier uploaden (max 5Mb)

Bericht

In geval de speler minderjarig is hebben wij ook de gegevens van de ouder/verzorger nodig:

Voornaam van ouder/verzorger

Achternaam ouder/verzorger

Beroep ouder/verzorger

[mc4wp_checkbox]

KVV Losser staat of valt bij de inzet van vrijwilligers, van bestuursleden tot trainers, van barhulpen tot scheidsrechters. We zoeken voor diverse vrijwilligersfuncties extra hulp. Geef svp aan op welke vlakken u de club kunt en wilt ondersteunen

Ondergetekende is bekend met het feit dat de contributie-inning altijd voor een volledig voetbalseizoen geldt, ongeacht het tijdstip van opzeggen van het lidmaatschap.

Ondergetekende geeft toestemming om zijn/haar gegevens door te geven aan de KNVB in verband met de aanmelding als lid en verklaart ermee bekend te zijn dat de KNVB de adresgegevens ook aanwendt voor acties van o.a. KNVB-sponsors en ter beschikking stelt in verband met onderzoeksactiviteiten. Tevens gaat ondergetekende mee akkoord dat foto's van hemzelf of de aangemelde speler kunnen worden genomen en geplaatst op de KVV Losser website, Facebook, Twitter of andere media beheerd door KVV Losser.

Ondergetekende geeft toestemming tot incasso van contributie, kledinggeld en kosten van de KNVB spelerspas.