Sponsoren van activiteiten bij Kvv Losser

Kvv Losser kent diverse jaarlijkse en twee-jaarlijkse activiteiten voor de jeugd, leden en niet-leden. Deze vaak grote activiteiten hebben een gezellig en sportief karakter. Het organiseren van deze activiteiten vergt de nodige energie waarbij ook financiële middelen gewenst zijn. Hieronder een kort profiel van de activiteiten die Kvv Losser biedt. Mocht u interesse hebben in de activiteiten, dan kunt u contact opnemen met de sponsorencommissie.

Open dag Kvv Losser

Jaarlijks organiseert Kvv Losser een open dag voor de jeugd van de gemeente Losser. Doel van de dag is de samenleving van de gemeente Losser te laten zien wat Kvv Losser doet om de jeugd te betrekken bij het beoefenen van de voetbalsport.
Alle jeugd tot 12 jaar kan deelnemen aan de open dag. Naast uiteraard de voetbalactiviteiten zijn er ook tal van andere activiteiten op het complex een ballonwedstrijd, een springkussen, een limonadekoe en tal van andere leuke onderdelen.

Overige activiteiten

Naast de hierboven genoemde activiteiten heeft Kvv Losser ook elk jaar andere activiteiten voor de leden. Bij het organiseren van de activiteiten gaat vooral veel aandacht uit naar de jeugd.

Voorbeelden van andere activiteiten zijn:

* Kerstmaal E en F-jeugd;  Kamp E-jeugd
* Paasactiviteiten met de jongste jeugd;
* Avondvierdaagse;
* Voetbaltoernooien (zoals Teus de Kruyff-toernooi, onderling toernooi, familie-toernooi);
* Afsluitingen van het seizoen voor gezamenlijke groepen, uitstapjes en kampen;
* Sinterklaas.

Losserloop

Elke laatste zondag in augustus organiseren de veteranen van KVV – Losser de Losserloop. De Losserloop is een hardloop- wedstrijd die als start en finish-punt sportpark Brilmansdennen heeft. Doordat de organisatie een “open inschrijving” hanteert, komen de deelnemers van de Losserloop uit verschillende plaatsen uit Twente. Dit levert elk jaar een spannende en goed bezette loop op.