Beste spe(e)l(st)er, vrijwilliger, sponsor, toeschouwer van KVV Losser,

Waar normaliter de eerste week van Januari traditiegetrouw wordt gevuld met nieuwjaars groeten, veel handen schudden en een paar zoenen, blijft het dit jaar bij digitale wensen. Je weet wel waarom…

Deze zin is het afgelopen jaar veelvuldig gebruikt door ons Social Media Team, als er weer eens iets niet doorging. Wat dacht je van alle jubileum activiteiten die de jubileum commissie voor ons in petto had?
En eerst het volledige voetbal, alle seniorenactiviteiten en de jeugdactiviteiten van het JAC.
Gelukkig was er vanaf Juli enigszins wat verlichting en na een korte, warme en prettige zomer waarin we kortstondig mochten voetballen viel het doek volledig voor de senioren en mochten jeugdspelers alleen binnen de poorten van ons complex blijven spelen.
Het was een zielloos jaar, een bloedeloze 0-0 en laten we hopen dat we het ergste achter de rug hebben.

2021 belooft beter te worden, met een vaccinatieprogramma dat start en beter weer op komst. We zitten als KVV kort op alle ontwikkelingen en hebben laten zien dat we snel kunnen schakelen. De penningmeester houdt het bestuur goed op de hoogte van onze financiële situatie en deze ziet er naar omstandigheden erg goed uit.
Zodra het ons wordt toegestaan, zullen we er alles aan doen om een goed aanbod voor onze leden aan te bieden, op en naast het veld, met en zonder bal. Mocht je hierover goede ideeën hebben, schroom dan niet om me te bellen (0611486968).

Trots kunnen we echter zijn op onze vrijwilligers, die elke keer opnieuw op zoek gaan naar mogelijkheden.
Trots op een geslaagde digitale Algemene Leden Vergadering, waar de opkomst erg goed was en we hebben laten zien dat digitaal ook best leuk kan zijn.
Trots op onze leden, die ons massaal trouw zijn gebleven.
Trots op onze sponsoren, die ongeacht hun situatie, de maatschappelijke waarde van KVV Losser herkennen en ons blijven steunen.
Trots op de andere verenigingen in Losser, die allemaal proberen hun hoofd boven water te houden.

Laten we allemaal, alle inwoners, ondernemers en verenigingen in Losser, elkaar blijven helpen, crisis of niet. Wat deze periode ons in ieder geval leert, is dat we het niet alleen moeten doen. Samen zijn we veel sterker…Never waste a good crisis

Namens alle bestuursleden wens ik eenieder een gelukkig en gezond 2021!

Rogier van Vliet