Beste voetbalfanaten, trainers, leiders en ouders/verzorgers,

We hebben voor zaterdag 13 juni weer een programma gecreëerd voor de mini’s t/m O12. Daarbij zullen de reguliere teams van dit seizoen onderlinge partijtjes tegen elkaar spelen. Helaas zijn daarbij ouders/verzorgers nog niet welkom op het sportpark. De teams mogen maximaal 2 personen als begeleiding hebben en ook absoluut niet meer!
In het speelschema staan ook teams vermeld zoals combinatie JO8, combinatie JO9, etc.
Daarvoor krijgen bepaalde spelers een uitnodiging om samen met andere leeftijdsgenootjes een combi team te vormen.

Tijden van aanwezig en aanvang wedstrijd staan vermeld in de afbeelding.

We hopen en verwachten iedereen aanwezig tijdens deze onderlinge wedstrijden. Eindelijk weer lekker een wedstrijd spelen op de zaterdag…Wie wil dat nu niet?
Voor trainers en/of leiders, er zijn geen scheidsrechters. Laat de kinderen het zelf oplossen en mochten ze er niet uitkomen neem dan de rol als spelbegeleider op je. De teams spelen met hesjes aan en zodoende is een KVV Losser tenue niet nodig.

Tot dan.

Met sportieve groet,