In de afgelopen periode is de Technische Commissie zeer druk geweest met de invulling van (jeugd-)selectie trainers. Zoals al in een eerder stadium aangegeven hebben we voor komend seizoen Nikki Leferink als hoofdtrainer voor KVV Losser 1 aangetrokken. Daarna zijn we direct bezig gegaan met de invulling van trainers voor alle andere (jeugd-)selectie-elftallen. Hieronder een overzicht van wat er tot nu toe bekend is, en we zijn daarnaast druk bezig om de resterende plekken in te vullen.

  • Voor Losser 2 hebben we komend seizoen wederom Jeroen Kuipers aangesteld als trainer. Jeroen doet dit seizoen een combinatie van Losser 2 en JO19-2, maar zal zich komend seizoen volledig gaan focussen op Losser 2
  • Bij de JO19-1 heeft Tim Hulsmeijers in een vroeg stadium aangegeven te gaan stoppen als selectie-trainer. Hij heeft deze rol zeer veel jaren met veel enthousiasme gedaan bij de o.a. de JO15-2, JO17-2, JO19-1, maar wil nu meer tijd voor zichzelf en andere zaken maken. Wij willen Tim vanuit deze kant ontzettend bedanken voor de tomeloze inzet die hij de afgelopen jaren in KVV Losser als jeugd-trainer heeft gestopt! De vrijgekomen plek hebben wij middels Patrick Bakhuis ingevuld. Patrick is de afgelopen twee seizoenen onze Hoofd Jeugd Opleiding Onderbouw geweest, en heeft de afgelopen jaren o.a. BWO JO17-1 en afgelopen seizoen Luctor et Emergo JO19-1 getraind. Komend seizoen gaat hij dus onze JO19-1 van oefenstof voorzien, naast zijn rol als HJO onderbouw. Wij wensen Patrick veel succes in deze additionele rol.
  • De JO17-1 is de afgelopen seizoen voorzien van oefenstof door Martijn Ensink, daarnaast was Martijn afgelopen seizoen ook assistent van Gerard Bos bij Losser 1. Martijn heeft aangegeven dat zijn ambitie mede richting hoofd-trainerschap ligt, en in die hoedanigheid wil hij zich meer focussen op het assistent-trainerschap komend seizoen bij Losser 1 met Nikki Leferink. Martijn zal daarom stoppen als trainer JO17-1, ook hem willen wij bijzonder bedanken voor alle inzet in de afgelopen seizoen en wensen hem super veel success als assistent bij Niki van Losser 1. Doordat Martijn ook heeft aangegeven te stoppen, kwam de plek van JO17-1 trainer vrij. Wij zijn verheugd Robin Hoogma te kunnen doorschuiven vanuit de JO13-1 naar de JO17-1. Wij kennen Robin als een enthousiaste en zeer capabele jeugd-selectie trainer en denken met Robin de juiste opvolger voor Martijn te hebben gevonden. Wij wensen ook hem veel success met deze nieuwe uitdaging.
  • Naast de rol van assistent trainer hebben we Martijn Ensink ook bereid gevonden om komend seizoen, samen met Niek Loohuis, het trainerscollectief te gaan vormen. Niek vervulde deze rol al in de voorgaande twee seizoenen, en Martijn zal deze rol verder gaan verdiepen door op het veld onze bovenbouw-selectie trainers te gaan begeleiden. Wij zien in Niek en Martijn de juiste tandem om onze jeugd selectie-trainers op een nog hoger niveau te krijgen, wat uiteindelijk ook het niveau van onze jeugd-selectie spelers ten goed zal komen.
  • Op dit moment zijn we volop bezig om alle andere elftallen (JO15-1, JO13-1, schaduw elftallen en onderbouw), we zullen binnenkort ook hierover een update geven zodra al deze elftallen ingevuld zijn.

De Technische Commissie