Op 13 februari hebben we een bericht op de website geplaatst met een update over de trainers van de 1e/2e selectie en in de bovenbouw van de jeugd. Dit bericht kunt u nogmaals hier vinden.

Nadien is de Technische Commissie druk geweest om ook de andere selectie-teams ingevuld te krijgen, zie hieronder een update hierover:

• De JO15-1, die dit jaar door 1e elftal-speler Tim Damhuis werd getraind, krijgt aankomend seizoen Gerdo Schoordijk als oefenmeester. Gerdo is afkomstig van Sportclub Overdinkel waar hij meerdere jaren en in zijn laatste jaar de JO13-1 heeft getraind. Wij wensen Gerdo veel succes komend seizoen
  • De JO13-1, die afgelopen twee seizoenen door Robin Hoogma van oefenstof werd voorzien (Robin gaat komend seizoen de JO17-1 trainen) gaat komend seizoen getraind worden door Gijs Westenbroek. Gijs heeft de afgelopen twee seizoenen de JO10-1 onder zijn hoede gehad, en dit jaar stage gelopen bij de JO13-1 in verband met zijn TC3-certificering. Wij hebben er als TC alle vertrouwen in dat Gijs na deze leerzame periode in staat zal zijn om deze groep met volle overgave van oefenstof te gaan voorzien. Ook Gijs wensen we veel succes.
  • De JO12-1 zal komend seizoen wederom door Koen Westland getraind gaan worden. Koen moest afgelopen seizoen halverwege een klein stapje terug doen i.v.m. een operatie aan zijn knie, maar gelukkig is hij weer voldoende hersteld om komend seizoen de JO12-1 weer te trainen. We zijn blij dat Koen wederom fit genoeg is om op het veld te staan en kennen hem als een bevlogen en gedegen trainer, succes!
  • De JO11-1 gaat komend seizoen getraind worden door Lex Zwijnenberg. Lex heeft de afgelopen jaren de JO9-1 getraind en is jammergenoeg wederom geblesseerd geraakt aan zijn knie, waardoor actief voetballen voor hem waarschijnlijk op een wat lager pitje komt te staan. Hierdoor kan ie zich met volle overgave op de JO11-1 storten, we wensen ook hem daarmee veel succes.
  • De JO10-1 zal dit jaar van oefenstof worden voorzien door Yorick Tijhuis. Yorick heeft afgelopen seizoenen laten zien een talentvolle trainer te zijn die erg goed en natuurlijk met de spelertjes omgaat. Hij doet daarnaast de sport-opleiding en deze rol als JO10-1 trainer sluit daar goed bij aan. Yorick succes!
  • De JO9-1 krijgt komend seizoen Morris Loos als trainer. Morris heeft afgelopen seizoen ook al een eigen elftal onder zijn hoede gehad en de volgende stap voor hem is een selectie-elftal in de vorm van de JO9-1, Morris succes!
  • Als laatste zijn we als TC blij dat Thijn Hoepman wederom de JO8-1 gaat trainen komend seizoen. Deze groep is een belangrijke groep die vanuit de mini’s komt en waar de 1e basis voor wedstrijd-voetbal wordt gelegd en techniek het belangrijkste is. Thijn heeft de afgelopen seizoen laten zien dat hij dat prima invult en daarom zijn we erg blij dat hij ook komend jaar dit weer wil gaan invullen. Thijn succes!

De TC gaat nu verder met de invulling van de schaduw-selectie elftallen (waarbij zoals al eerder aangegeven Jop Engelbertink komend seizoen de JO15-2 gaat invullen), zodra daar duidelijk over is zullen we dit melden.