A.s. zaterdag 24 October 2020 gaat de onderbouw (JO8 t/m JO13) onderling wedstrijden spelen via onderstaand schema. Een belangrijk punt is dat we ons aan de volgende spelregels houden:

Corona spelregels voor trainers/leiders en spelers/ouders.

1. Per team maximaal 2 personen als begeleiding (O8, O9, O10, O11 en O12) Bij O13 maximaal 3 begeleiding. (trainer, leider en grensrechter). Meer worden er niet toegestaan en van het sportpark verwijderd waar nodig.
  2. Behoud ten allen tijde 1.5 meter tot elkaar qua begeleiding
  3. Waar mogelijk houdt ook 1.5 meter afstand tot de spelers
  4. Teams gaan in wedstrijd tenue spelen. Het eerste genoemende team trekt hesjes aan
  5. Je verzorgt tijdens de jeugdwedstrijden O8 t/m O12 een eigen spelbegeleider/scheidsrechter. Waar mogelijk zonder en spelers laten bepalen
  6. Ouders zijn absoluut niet toegestaan op het sportpark. Svp je kind afzetten en daarna weer vertrekken

Wij verzoeken als vereniging dat elke ouder/verzorger die zijn of haar kind weer komt ophalen niet bij dicht bij elkaar gaat staan voor de poort!!