Losser wint oefenduel tegen EMOS

Aan de vooravond van het carnavalsweekend oefende Losser thuis tegen het Enschedese EMOS, dat onder leiding staat van Lossernaar Clemens Zwijnenberg. In een doelpuntrijke wedstrijd zegevierde Losser uiteindelijk met 5-3.

Losser trad aan met een mix van de eerste en tweede selectie, aangevuld met spelers van onder 19 en onder 17. Ook maakte Ron Naafs, speler van Losser 4 zijn opwachting.

De thuisploeg ging voortvarend van start. Binnen een tijdsbestek van 20 minuten stond de teller op 3 terwijl de gasten daar alleen een buitenspeldoelpunt tegenover stelden. Met een 3-0 ruststand, doelpuntenmakers Bhodi Gering (2x) en Koen Stegge,  zochten beide ploegen vanwege een hevige hagelbui voortijdig de kleedkamers op.

Het eerste wapenfeit na de rust kwam van EMOS. Een misverstand in het hart van de verdediging leidde de eerste treffer van de gasten in. Het was vervolgens Ron Naafs die zijn ploeg op een prachtige wijze aan de vierde treffer hielp. Ook de tweede treffer van Koen Stege was er een om in te lijsten. Van grote afstand verraste Koen de doelman. Tussendoor scoorde EMOS nog twee keer zodat de eindstand van 5-3 werd bereikt.

Al met al voor beide ploegen een nuttige oefenwedstrijd, met vanuit Losser-zijde de aantekening dat Tim Klaver en Coen Volker (beiden Losser 2) en Sven Kuipers (onder 17) hun debuut in de hoofdmacht maakten.